کد خبر: ۳۱۶۸۲۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲

توافق تهران و اسلام‌آباد برای افزایش همکاری در حوزه کشاورزی

سفیر پاکستان در تهران طی گزارشی از توافقات حاصله در جریان سفر رسمی وزیر کشاورزی و امنیت غذایی کشورش به جمهوری اسلامی ایران گفت که همکاری‌های ما در حوزه کشاورزی برای دستیابی به هدف ۱۰ میلیارد دلاری در حجم تجارت مشترک گسترش می‌یابد.
محمد مدثر تیپو، سفیر پاکستان در تهران طی اظهاراتی گفت که آقای رانا تنویر حسین وزیر کشاورزی و امنیت غذایی و مسئولان مرتبط با بخش‌های مختلف در هیئت پاکستانی مذاکرات گسترده‌ای با همتای ایرانی خود آقای غلامرضا نوری قزلجه و دیگر مسئولان انجام دادند.
به گزارش ایرنا، وی افزود: مسئولان ایرانی موافقت کردند که واردات تولیدات زراعی از جمله برنج و گوشت از پاکستان را در دو سال آینده تا 
۱.۵ میلیارد دلار دو برابر کنند و همچنین ایران خرید ذرت را از پاکستان آغاز می‌کند.
سفیر پاکستان ادامه داد: هر دو طرف توافق کردند که یک کمیته مشترک کشاورزی تشکیل دهند که هر ۶ ماه یک‌بار برای سنجش پیشرفت و ایجاد یک شورای تحقیقاتی مشترک برای ترویج پژوهش‌های علمی در زمینه‌های تغییرات اقلیمی و بهره‌وری کشاورزی تشکیل جلسه دهد.
وی گفت: توافق شد که مسیرهای لجستیکی را برای بهبود عرضه کالاها بهبود بخشند و تأکید کردند که با توجه به انگیزه بیشتر برای افزایش تصاعدی حجم تجارت، ممکن است در اسرع وقت مکانیسم تجارت آزاد و تهاتر اجرا شود.
محمد مدثر افزود: مذاکرات وزرای کشاورزی ایران و پاکستان گام‌های گسترده‌ای هستند که نقش محوری در تحقق چشم‌انداز سران دو کشور برای افزایش حجم تجارت سالانه
تا ۱۰ میلیارد دلار ایفا خواهند کرد.