کد خبر: ۳۱۴۶۶۶
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹

یک فروند لنج صیادی مجهز به ادوات صید ترال غیرمجاز در هرمزگان توقیف شد

در ادامه رصد و برخورد با صیدهای مخرب دریایی، یک فروند لنج صیادی مجهز به ادوات صید ترال غیرمجاز در سواحل شرقی جاسک توسط یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، خلیج‌فارس و دریای عمان، یکی از ارزشمندترین و حیاتی‌ترین اکوسیستم‌های دریایی کشور و منطقه به‌شمار می‌آیند که میلیون‌ها نفر از ساکنان استان‌های ساحلی، به‌ویژه هرمزگان، معیشت و زندگی خود را از نعمت‌های این دریاها تأمین می‌کنند. صید پایدار و حفاظت از منابع آبزیان، نه‌تنها یک ضرورت اقتصادی بلکه تضمینی است برای حفظ توازن زیست‌محیطی و بقای نسل‌های آینده. در این میان، یکی از مهم‌ترین تهدیدها علیه ذخایر بی‌نظیر دریایی، صید غیرمجاز به‌ویژه با شیوه‌های مخربی مانند صید ترال است که تخریب گسترده بستر دریا، کاهش جمعیت ماهی‌ها و آسیب جبران‌ناپذیر به اکوسیستم را در پی دارد.
با توجه به اهمیت فوق‌العاده این موضوع، یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان هرمزگان با قاطعیت و جدیت هرچه تمام‌تر در مقابله با متخلفان و سودجویان دریایی ایستاده است و به‌ صورت شبانه‌روزی بر فعالیت‌های صیادی نظارت دارد. سرهنگ مسعود احسانی، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، از توقیف یک فروند لنج صیادی 37 فوت که به تجهیزات صید ترال غیرمجاز مجهز بود، در محدوده بندر صیادی گوگسر واقع در شرق شهرستان جاسک خبر داد.
وی با اشاره به جزئیات این اقدام اظهار داشت: این عملیات در تاریخ 24 تیرماه 1404 با همکاری نیروهای یگان حفاظت شیلات و دریابانی شهرستان جاسک انجام شد که طی آن، 6 نفر متهم بازداشت و تمامی تجهیزات صید ترال و شناور مذکور توقیف و به اسکله منتقل شد.
سرهنگ احسانی با بیان اینکه صید ترال از مخرب‌ترین شیوه‌های برداشت منابع دریایی است، هشدار داد: افراد سودجویی که با بی‌توجهی به قوانین، اقدام به صید غیرمجاز می‌کنند، بدانند فعالیت آن‌ها به‌ طور شبانه‌روزی رصد شده و با قاطعیت با آن برخورد خواهد شد.