کد خبر: ۳۱۴۳۹۷
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹

اخبار ورزش جهان

قهرمانی چلسی در جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ 
دیدار فینال رقابت‌های نخستین دوره جام جهانی باشگاه‌های با فرمت جدید، بامداد دوشنبه با تقابل تیم‌های چلسی و پاری‌سن‌ژرمن برگزار شد که در پایان، چلسی با عملکردی خارق‌العاده موفق به پیروزی و کسب عنوان قهرمانی شد. شاگردان انزو مارسکا در نیمه نخست این بازی فراتر از تمامی انتظارات ظاهر شدند و با درخشش کول پالمر که دو گل و یک پاس گل را به ثبت رساند، سه بر صفر پیش افتادند. گل سوم چلسی در این بازی را ژائو پدرو به ثمر رساند. لندنی‌ها در نیمه دوم نیز عملکرد درخشانی مقابل قهرمان اروپا و تیم آماده لوئیس انریکه داشتند تا با حفظ همان نتیجه سه بر صفر نیمه نخست، در پایان با برتری سه بر صفر، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را با شکست دادن حریف قدرتمند خود به دست آورند. در اواخر نیمه دوم این دیدار جذاب، ژائو نوس به دلیل کشیدن موی کوکوریلا مدافع تیم چلسی، با کارت قرمز مستقیم علیرضا فغانی از زمین اخراج شد تا پاری‌سن‌ژرمن بازی را ۱۰ نفره به پایان برساند. در پایان این بازی بازیکنان دو تیم با هم درگیر شدند.
نخستین قهرمانی سینر در گرنداسلم ویمبلدون
در جریان دیدار نهائی رقابت‌های تنیس گرنداسلم ویمبلدون، یانیک سینر مرد اول تنیس جهان از ایتالیا برابر کارلوس آلکاراس از اسپانیا با نتیجه ۳ بر یک به برتری رسید و جام قهرمانی را بالای سر برد و انتقام ۵ شکست متوالی برابر نابغه تنیس جهان در رویدادهای مختلف را گرفت.
سینر در ست نخست این دیدار در شرایطی که ۴ بر ۲ پیش افتاده بود در نهایت با نتیجه ۶ بر ۴ شکست خورد. سینر اما خیلی زود به بازی برگشت و در ۳ ست متوالی با نتیجه مشابه ۶ بر ۴ به برتری رسید و صاحب عنوان قهرمانی شد. 
یانیک سینر ماه گذشته در فینال رقابت‌های گرنداسلم رولان گاروس در دیداری طولانی که ۵ ست به طول انجامید با نتیجه ۳ بر ۲ برابر آلکاراس شکست خورد. آلکاراس در حالی برابر سینر تن به شکست داد و از رسیدن به عنوان قهرمانی ویمبلدون بازماند که در ۲ دوره پیشین این رقابت‌ها صاحب عنوان قهرمانی شده بود.