کد خبر: ۳۱۴۱۴۲
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰

اظهارات تازه «شیخ نعیم قاسم» درباره عملیات 7 اکتبر، پیجرها و مسئله نفوذ

سرویس خارجی-
دبیرکل حزب‌الله لبنان، با ارائه توضیحاتی در مورد عملیات
 7 اکتبر و مسئله انفجار پیجرها، تأکید کرد: «تاکنون هیچ نشانه‌ای از نفوذ انسانی گسترده در حزب‌الله وجود ندارد و پس از پایان تحقیقات، اطلاعات کامل درباره این موضوع اعلام خواهد شد.»
شیخ «نعیم قاسم»، دبیرکل حزب‌الله لبنان، سه‌شنبه‌شب، در اظهاراتی مهم اعلام کرد که «عملیات طوفان‌الاقصی که در روز هفتم اکتبر آغاز شد، تحولی بزرگ و انقلابی در منطقه ایجاد کرد و وضعیت موجود را به شکل قابل‌‌توجهی تغییر داد... ما همزمان با جهان از آغاز این عملیات مطلع شدیم و برادران ما در رهبری داخلی حماس این اقدام مهم را بدون اطلاع ما انجام دادند.» او افزود که خبر آغاز این عملیات تنها نیم ساعت پس از شروع آن به سید «حسن نصرالله»، دبیرکل شهید حزب‌الله، رسید. وی همچنین اشاره کرد که «حزب‌الله تصمیم گرفت وارد نبرد حمایتی شود و از ورود به جنگ تمام‌عیار که نیازمند آمادگی‌های گسترده است، خودداری کرد تا از ویرانی‌های بیشتر و دخالت آمریکا جلوگیری شود. هدف از این حمایت، کاهش فشار بر غزه و سوق دادن اسرائیل به سمت راه‌حل بود.»
شیخ نعیم قاسم همچنین اعلام کرد که پیام‌هایی از غزه، از جمله پیام شهید «محمد الضیف»، به حزب‌الله ارسال شده است و پس از دو ماه، برادران حماس اعلام کردند حمایت حزب‌الله کافی و مؤثر بوده است. آن‌طور که «ایسنا» نوشته است، وی تأکید کرد که حزب‌الله همواره تمایل به پرهیز از جنگ در لبنان داشته و با در نظر گرفتن شرایط داخلی، عملکرد خود را تنظیم کرده است. همچنین وی از عدم اطلاع ایران و بخش‌هایی از رهبری حماس در خارج از عملیات طوفان‌الاقصی خبر داد و گفت که ایران در این مرحله حمایت‌های نظامی، مالی، سیاسی، رسانه‌ای و اطلاعاتی خود را ارائه داده است.
دبیرکل حزب‌الله در بخش دیگری از سخنانش به موضوع انفجار دستگاه‌های ارتباطی پیجر پرداخت و گفت که خرید این تجهیزات با شکاف امنیتی بزرگی انجام شده و این موضوع برای اسرائیل آشکار بوده است. وی افزود که تاکنون هیچ نشانه‌ای از نفوذ انسانی گسترده در حزب‌الله وجود ندارد و پس از پایان تحقیقات، اطلاعات کامل درباره این موضوع اعلام خواهد شد؛ حزب‌الله موفق به جلوگیری از رسیدن محموله‌ای شامل ۱۵۰۰ دستگاه پیجر به ترکیه شده و از دولت لبنان خواسته با همکاری ترکیه این محموله را مصادره و منهدم کند. وی افزود: «از نگاه اسرائیلی‌ها، حزب‌الله پس از ضربه‌هایی چون حادثه پیجر و اختلال در سامانه‌های ارتباطی، حمله به ۱۶۰۰ هدف مرتبط با حزب، شهادت دبیرکل و فرماندهانش، باید به پایان می‌رسید اما برخلاف انتظار، حزب‌الله دوباره برخاست، وارد نبرد شد و در نهایت به توافق آتش‌بس رسید.»
نعیم قاسم تصریح کرد: «این حزب با آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای اروپایی مقابله کرد و همچنان ایستاده است. پیروزی ما در استمرار مقاومت است.» دبیرکل حزب‌الله همچنین گفت: «ادامه و گسترش تجاوزات اسرائیل با هدایت آمریکا صورت می‌گیرد و بخشی از فشارهای اعمال‌شده علیه ماست. اما ما نمی‌توانیم در برابر این وضعیت سکوت کنیم؛ پیشاپیش اعلام کرده‌ایم که مقابله خواهیم کرد و تسلیم نخواهیم شد.» وی در پایان تأکید کرد: «ما تنها دو گزینه داریم: یا پیروزی یا شهادت. چیزی به نام تسلیم در فرهنگ ما وجود ندارد؛ این گزینه اصلاً مطرح نیست.»