کد خبر: ۳۱۳۹۰۱
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵

کدام جریان از سفیدشویی بی‌بی‌سی فارسی سود می‌برد؟(اخبار ادبی و هنری)

طی روزهای بعد از جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، برخی در پی تطهیر و تبرئه بی‌بی‌سی فارسی و خبرنگاران آن بودند، این درحالی است که تمام شبکه‌های بی‌بی‌سی، ازجمله رسانه فارسی زبان آن، وابسته به دولت انگلستان هستند که همواره و به‌ویژه در جنگ اخیر علیه مردم ایران، حامی اسرائیل بوده است. 
نکته‌ای که به آن کمتر اشاره می‌شود، حمایت تمام‌‌قد سایت بی‌بی‌سی فارسی از جنایات رژیم صهیونیستی و سانسور پیروزی‌های نیروهای مسلح ایران و اتحاد و همبستگی کم‌نظیر ملت ایران در جنگ 12 روزه بود.
علی علیزاده، فعال رسانه‌ای خارج از کشور نیز طی فرسته‌ای نوشت: «در روزهای گذشته جریانی در داخل کشور در عین حمله به تلویزیون اسرائیلی اینترنشنال مشغول سفیدشویی نقش بی‌بی‌سی فارسی در جنگ دوازده روزه شد. در حالی‌که خطر بی‌بی‌سی فارسی در مقام یک ابزار هوشمند رسانه‌ای بارها بیشتر از شیپور جنگی اینترنشنال است. حالا نامه‌ای افشاگرانه با امضای بیش از صد خبرنگار بی‌بی‌سی منتشر شده که گفته‌اند در ۲۰ ماه گذشته با اجبار مدیران به دستگاه روابط عمومی اسرائیل بدل شده‌اند. عجیب آنکه در میان بیش از صد امضا حتی یک امضا هم متعلق به خبرنگاران بی‌بی‌سی فارسی نیست. علت ساده است. بی‌بی‌سی فارسی تحت مدیریت سازمان بی‌بی‌سی در قالب یک رسانه نیست و بودجه‌اش از سمت وزارت خارجه انگلیس می‌آید و خبرنگارانش به هیچ وجه آزادی عمل بقیه بخش‌های بی‌بی‌سی را ندارند. حالا سؤال اینست: چه کسانی و کدام محافل امنیتی داخلی از سفیدشویی بی‌بی‌سی فارسی سود می‌برند؟ وظیفه بی‌بی‌سی در فاز بعدی این جنگ چیست؟ توجیه مفاد قرارداد تسلیم؟ توجیه غیرضروری بودن بحث هسته‌ای؟ توجیه کودتای خزنده در قالب بحث جانشینی؟»