کد خبر: ۳۱۳۸۶۴
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵
سردار رادان:

علت حمله صهیونیست‌ها به اماکن پلیس همکاری گسترده مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود

فرمانده کل انتظامی گفت: افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار احمدرضا رادان در دیدار با خانواده سردار شهید مهدی نعمتی، معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا اظهار داشت: در چند مرحله‌ای که دشمن صهیونیستی اماکن ما را زد، خیلی از مسئولینی که آمدند و آنجا را بازدید کردند، گفتند با کینه شما را زده‌اند. الحمدلله، به نظر می‌رسید که انتظامی در این جنگ افتخارش این بود که دشمن را عصبانی بکند و علت این عصبانیت همان همکاری مردمی است که زحمت کشیدند و اطلاعات جاسوس‌ها و وطن‌فروش‌ها را به ما دادند تا بتوانیم در این قصه مقابله کنیم. رادان ادامه داد: همکاری مردم واقعاً راضی‌کننده بوده است. درباره موفقیت حضور پلیس در میدان هم باید مردم نمره بدهند که به نظرم برای آن‌ها هم قابل قبول است. ولی هر کاستی ‌هست از من است؛ برای بچه‌ها و همکارانم نیست. اما من با اطمینان به شما می‌گویم 90درصد از توفیقات ما در زدن جاسوس‌ها، وطن‌فروش‌ها و کسانی که فریب خورده بودند، توسط مردم و گزارش‌هایی که مردم دادند به دست آمده است.
وی با بیان اینکه از شروع جنگ، تعداد تلفن‌های 110، 41 درصد نسبت به مدت مشابه افزایش پیدا کرده است، افزود: تمام این افزایش ناشی از همکاری مردم در مواردی بوده که به آن مشکوک شده بودند. ما امروز گروه‌های ویژه‌ای را در قالب یک قرارگاه در سطح کشور راه‌اندازی کرده‌ایم؛ فقط و فقط برای این نوع خبرها. این قرارگاه در تهران چند قرارگاه فرعی دارد و در کل کشور هم قرارگاه‌هایی تشکیل شده است، فقط و فقط برای همین اخبار. این نظارت، مویرگی در سراسر کشور است؛ دقیقاً یک عملیات مویرگی که در کسری از دقیقه می‌توانند به محل حادثه برسند و بسیار پاسخ خوبی گرفته‌ایم.
فرمانده کل انتظامی گفت: از مردم درخواست دارم مثل گذشته و مثل همین چند‌روزی که در جنگ بودیم، هر حرکت مشکوک، هر رفتار مشکوک، هر اجاره غیرمتعارف، حتی خرید خودرویی که طرف مقابلش اصراری برای به‌نام‌زدن خودرو ندارد و هر چیزی که آن‌ها حس می‌کنند مشکوک است، با تماس با 110 ما را مدیون لطف خودشان می‌کنند و دشمن را مأیوس.
رادان درباره تعداد دستگیرشده‌ها در اثر این گزارش‌های بیان داشت: آنقدر قابل توجه بوده که ضربه‌های پی‌درپی، نه‌تنها به دست پلیس، بلکه به دست دستگاه امنیتی، بچه‌های اطلاعات سپاه، بچه‌های وزارت اطلاعات و سربازان گمنام وارد شد تا دشمن احساس کند سازمان داخلی‌اش هم مانند سازمان رزم خودش ضربه سنگین خورده است.
 پوست نوکران اجیرشده‌ دشمن را می‌کنیم
وی تصریح کرد: دشمن باید بداند تا لحظه آخر، دست ما روی ماشه است، پشت سر ولی‌فقیه‌مان قرار داریم، حمایت از مردم را فراموش نمی‌کنیم و حتماً او را ناامید می‌کنیم. پوست نوکران اجیرشده‌اش را حتماً خواهیم کند؛ با کمک مردم و با قاطعیت در خدمت امنیت مردم محکم و استوار هستیم.