کد خبر: ۳۱۳۸۵۵
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
اعتراف روزنامه تلگراف:

۵ پایگاه نظامی راهبردی اسرائیل هدف دقیق موشک‌های ایران قرار گرفت

سرویس سیاسی-
رژیم صهیونیستی برخورد موشک‌های ایرانی به پنج پایگاه نظامی زیپوریت،گلیلوت، إرتاح، بیت نحمیاه و نیز تل نوف در جریان عملیات وعده صادق3 را سانسور کرده است.
بر اساس گزارشی که روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده شکست سامانه پدافندی چندلایه رژیم صهیونیستی در برابر حمله موشکی اخیر ایران (در جریان 22 فاز حمله موشکی وعده صادق3) بسیار گسترده‌تر از آن چیزی است که مقامات این رژیم به آن اعتراف کرده‌اند. این گزارش تأیید می‌کند که دست‌کم پنج پایگاه نظامی راهبردی اسرائیل مستقیماً هدف اصابت موشک‌های ایرانی قرار گرفته‌اند؛ حملاتی که به دلیل سانسور شدید نظامی در سرزمین‌های اشغالی، تاکنون مخفی مانده بود.
به گزارش تسنیم، این روزنامه انگلیسی تصریح می‌کند که داده‌های راداری ماهواره‌ای، که توسط متخصصان دانشگاه ایالتی اورگان در آمریکا تحلیل شده، نشان‌دهنده اصابت دقیق شش موشک ایرانی به پنج مرکز نظامی حساس در شمال، جنوب و مرکز فلسطین اشغالی است. یک پایگاه هوائی بزرگ، یک مرکز جمع‌آوری اطلاعات و یک پایگاه لجستیکی در میان اهدافی بوده‌اند که با موفقیت مورد اصابت قرار گرفته‌اند.
این پنج پایگاه عبارتند از اردوگاه زیپوریت در نزدیکی شهر عرب‌نشین ناصره، اردوگاه گالیلوت، پایگاه إرتاح در نزدیکی کرانه باختری، اردوگاه گلیلوت، پایگاه بیت نحمیاه و نیز پایگاه هوائی تل نوف.
روزنامه اسرائیلی معاریو: در جنگ با ایران بیش از ۱۴ میلیارد دلار خسارت دیدیم
روزنامه عبری‌زبان معاریو اعلام کرد که اقتصاد اسرائیل در نتیجه جنگ این رژیم با ایران ده‌ها میلیارد شِکِل خسارت‌دیده است.
معاریو با تاکید بر اینکه جنگ ۱۲ روزه تقریباً ۵۲ میلیارد شِکِل (بیش از ۱۴ میلیارد دلار آمریکا) به تولید ناخالص داخلی اسرائیل خسارت وارد کرده است، نوشت که اکنون نه‌تنها ساختمان‌های آسیب‌دیده، بلکه اقتصاد نیز باید بازسازی شود.
اذعان محافل صهیونیستی به حمله ایران به وزارت جنگ اسرائیل
در تحولی مهم و کم‌سابقه در فضای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، روزنامه «ممون» با انتشار گزارشی، برای نخستین‌بار اذعان کرد که یکی از حساس‌ترین مراکز نظامی و امنیتی رژیم اشغالگر، در جریان حمله موشکی ایران هدف قرار گرفته است.
رسانه صهیونیستی «ممون» برای نخستین‌بار اعتراف کرد که ساختمان اصلی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، موسوم به «الکریاه» در تل‌آویو، در جریان حمله موشکی اخیر ایران، به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفته است.
روزنامه انگلیسی گاردین نیز اعلام کرد که پس از بررسی تصاویر ماهواره‌ای مشخص شده است که مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو در جنگ اخیر هدف قرار گرفته است.
رسانه صهیونیستی واللا نیز گزارش داد که ایران به شکل مستقیم مراکز نظامی و پایگاه‌های اصلی ارتش اشغالگر را هدف قرار داده است.
نیویورک‌تایمز: اسرائیل بسیار منفورتر از قبل شده است
نیویورک تایمز با اشاره به جنایات شدت گرفته رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران، تحلیلی درباره انزوای فزاینده این رژیم اشغالگر نوشت.
در همین راستا این نشریه آمریکایی گزارش کرد: «واکنش نظامی بی‌رحمانه نتانیاهو به حمله‌ حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، نگاه‌ها به اسرائیل را به عنوان یک کشور منفور و رهبری آن را متهم به نسل‌کشی و جنایات جنگی و مورد تحقیر برخی از رهبران جهان تثبیت کرده است. در نظرسنجی‌های جهانی، اکثر مردم دیدگاه منفی نسبت به اسرائیل دارند.»
نیویورک‌تایمز افزود: «اقدامات اسرائیل، اجماع ۲ حزبی و مستحکم در ایالات متحده برای دفاع از اسرائیل را از بین برده است. اکنون، حمایت از آن به موضوعی به شدت بحث‌برانگیز در کنگره تبدیل شده است، موضوع بحث‌ها و اعتراضات خشمگینانه در دانشگاه‌ها و محرک افزایش حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده و سراسر جهان. فضای سیاسی به‌شدت قطبی شده است. بسیاری از حامیان اسرائیل هرگونه انتقادی را به عنوان نفرت یهودستیزانه محکوم می‌کنند، در حالی که مخالفان سیاست‌های اسرائیل قول می‌دهند ساکت نشوند.»
واشنگتن‌پست: ترامپ برای کاهش خسارات پاسخ ایران
کمک به اسرائیل را به اوکراین ترجیح داد
«جیسون ویلیک» ستون‌نویس واشنگتن‌پست در گزارشی مطرح کرد که دولت آمریکا به دلیل نیاز به تمرکز بر تقویت دفاع رژیم صهیونیستی در چارچوب منابع محدود، تحویل برخی از انواع تسلیحات به اوکراین را متوقف کرده است.
فایننشال‌تایمز: جنگ‌افروزی تل‌آویو علیه ایران
میخ آخری بر تابوت عادی‌سازی با ریاض زد
رسانه انگلیسی در مقاله‌ای با اشاره به تلاش‌های دولت آمریکا برای عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و ریاض، گزارش داد که حملات رژیم صهیونیستی به ایران در جنگ ۱۲ روزه موجب شد تا عربستان سعودی بیش از پیش به تهران نزدیک شده و از عادی‌سازی فاصله بگیرد.