کد خبر: ۳۱۳۵۳۹
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
قائم‌مقام راه‌آهن خبر داد

فروش بلیت قطارهای اربعین از نیمه دوم تیر بدون افزایش قیمت

 
 
 
قائم‌مقام راه‌آهن از آغاز فروش حضوری و اینترنتی بلیت قطارهای اربعین از نیمه دوم تیرماه خبر داد و تأکید کرد: در اربعین امسال افزایش قیمتی برای بلیت‌ها اعمال 
نمی‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، «میرحسن موسوی‌دیزجی» قائم‌مقام شرکت راه‌آهن با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای سفرهای اربعین اظهار کرد: فروش بلیت قطارهای اربعین به‌صورت حضوری و اینترنتی از نیمه دوم تیرماه آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: بلیت‌ها برای سفرهای رفت و برگشت عرضه می‌شوند و اطلاع‌رسانی کامل درباره جزئیات فروش در زمان مقرر انجام خواهد گرفت.
قائم‌مقام شرکت راه‌آهن یادآور شد: در اربعین امسال هیچ‌گونه افزایش قیمتی برای بلیت قطارها نخواهیم داشت.
 راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده
«مجید اخوان» سخنگوی وزارت راه و شهرسازی هم تمهیدات این وزارتخانه را برای سفرهای اربعین امسال تشریح کرد و از راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده در ایام اربعین و به‌کارگیری ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس سایر بخش‌ها برای کمک به سفرهای اربعین خبر داد.
وی اظهار کرد: شش قطار ویژه در مسیر اهواز- خرمشهر و دو ریل‌باس در مسیر خرمشهر- شلمچه راه‌اندازی می‌شود. همچنین، سکوهای مسافرگیری ایستگاه شلمچه برای تسهیل جابه‌جایی در حال آماده‌سازی است. اخوان تاکید کرد: در مسیرهای کم‌تقاضا، سفرهای این بخش‌ها حذف و ظرفیت آن‌ها در ایام اربعین به مسیرهای پرتردد اختصاص می‌یابد.
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: برنامه‌ریزی شده زائران بلیت‌های خود را به صورت رفت و برگشت تهیه کنند تا در هنگام بازگشت با اطمینان خاطر به کشور بازگردند.
 به‌کارگیری ٣٠٠٠ دستگاه اتوبوس فعال
به گزارش روابط عمومی وزارت راه، «فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی نیز در حاشیه دومین جلسه ستاد اربعین به تشریح مهم‌ترین اقدامات وزارت راه برای سفرهای اربعین ۱۴۰۴ پرداخت و گفت: در جلسه موضوعاتی از جمله تکمیل زیرساخت‌ها برای تسهیل در سفرهای اربعین به ویژه در مرز مهران بررسی شد.
وی افزود: مقرر است تا تکمیل زیرساخت‌های پایانه مهران که برخی تکمیل جاده‌ و دو بانده و یا چهاربانده کردن است تا قبل از آغاز سفرهای اربعین تکمیل شود. با این کار بنا داریم تا در سفرهای اربعین تسهیلگری برای زائران ایجاد کنیم.
صادق تصریح کرد: تلاش داریم تا فروش بلیت‌های اربعین در بخش‌های مختلف حمل‌ونقلی رفت و برگشت به فروش برسد تا مردم و زائران با خاطری آسوده به سفر اربعین بروند.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه ناوگان اتوبوس به شدت کمبود در کشور وجود دارد، عنوان کرد: موضوع کمبود ناوگان اتوبوسی کشور در ۱۲ روز گذشته در کشور مشهود بود که به ویژه در مسیر تهران به اقصی نقاط کشور این موضوع را شاهد
 بودیم.
وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین واردات اتوبوس، بهره مندی از توان داخل در تولید اتوبوس نیز در برنامه است.
به گفته وی ساماندهی پایانه مهران که پیش‌بینی می‌شود بیشترین سفرها از این مرز انجام شود نیز در حال انجام است. همچنین بازدیدهایی از سوی معاونان انجام شده است و به زودی اینجانب نیز بازدیدی از این پایانه خواهم داشت.
صادق تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا خدمات مناسبی در ‌شأن مردم برای سفرهای اربعین به زائران ارائه شود.