کد خبر: ۳۱۳۴۲
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۳

تانکرهای عراقی رودخانه لاوین پیرانشهر را آلوده می‌کنند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیرانشهر گفت: کامیون‌های حامل مواد خام نفتی موجب آلودگی زیست‌محیطی رودخانه لاوین این شهرستان شده‌اند.


«فاروق سلیمانی» اظهار کرد: کامیون‌های حامل مواد نفتی که از مرز تمرچین وارد کشور می‌شوند پس از تخلیه مواد نفتی خود در پایانه مرزی تمرچین، هنگام برگشت به عراق در رودخانه‌های این شهرستان تانکرهای آغشته به مواد نفتی خود را شست‌وشو می‌دهند که بخشی از بقایای موادنفتی از این طریق وارد رودخانه لاوین و زاب می‌شود.
وی اضافه کرد: دو دستگاه از این کامیون‌ها که درحال شست‌وشو در حاشیه رودخانه لاوین (محدوده روستای دربکه) بودند، توقیف و چهار نفر شامل راننده و صاحب بار کامیون‌ها نیز دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
سلیمانی افزود: طی نامه‌ای به پایانه مرزی تمرچین اعلام شده تا تذکرات لازم را به رانندگان کامیون‌های حامل مواد نفتی بدهند و از دهیاران نیز درخواست شده تابه محض مشاهده اینگونه موارد مراتب را به محیط زیست اطلاع دهند.
پایانه مرزی تمرچین پیرانشهر در مقابل حاج‌عمران عراق واقع شده که در سال‌های اخیر به یکی از مبادی مهم صادرات و واردات و ترانزیت کالا از جمله نفت خام تبدیل
شده است.