کد خبر: ۳۱۲۹۰۸
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴

هشدارهاي پليس آگاهي براي جلوگيري از سرقت منزل در زمان مسافرت

سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پليس آگاهي فراجا گفت: لازم است شهروندان براي جلوگيري از سرقت منزل به ويژه در زمان مسافرت توصيه‌هاي پليس را رعايت و مدنظر قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ کارآگاه محمدرضا افراز اظهار داشت: يکي از راه‌هاي مقابله با سرقت منازل، ايمن‌سازي فيزيکي منزل با استفاده از تجهيزات، امکانات نوين و به‌روز مي‌باشد که لازم است شهروندان به غير از روش‌هاي سنتي و قديمي از تجهيزات و امکانات به‌روز در کشور استفاده بهينه کرده تا منجر به جلوگيري از سرقت منزل آنان در زمان مسافرت‌هاي کوتاه يا طولاني‌مدت شود.
سرهنگ افراز با بيان اينکه قبل از خروج از منزل حتماً درب‌ها و پنجره‌ها را بررسي کنيد، گفت: حفاظ و نرده براي درب و پنجره‌ها يکي از راه‌هاي جلوگيري از سرقت مي باشد.
وی افزود: قبل از خروج از منزل نصب دزدگير منزل و دوربين مداربسته و همچنين نصب آيفون‌هاي تصويري با امکان ضبط تصوير از مهم‌ترين ابزار شناخت سارقين و سرنخ براي کارآگاهان پليس آگاهي در کشف جرم مي باشد.
سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پليس آگاهي فراجا اضافه کرد: در منزل حتماً از سنسورهاي حرکتي و روشنايي خودکار(حسگر) استفاده و همچنين از درب‌ها با ايمني بالا(درب‌هاي تحت عنوان ضد سرقت موجود در بازار) و قفل‌هاي ايمن استفاده گردد.
سرهنگ افراز با اشاره به اينکه برنامه‌هاي سفر، قبل از خروج از منزل يا حين سفر در فضاي مجازي منتشر نکنيد، تصريح کرد: در حين سفر و خالي بودن منزل حتماً منزل توسط بستگان، همسايه‌ها يا افراد مورد اطمينان، به صورت دوره‌اي يا نوبتي سرکشي و بازديد از مهم‌ترين اقدامات به منظور پيشگيري از سرقت مي باشد.
وی با بيان اينکه در زمان سفر به طور کامل به گاوصندوق‌هاي موجود در منزل خود اطمينان کامل نداشته باشيد چرا که امکان سرقت از آن وجود دارد، گفت: از نگهداري طلا و جواهرات، وجوه نقد، ارزهاي خارجي، اجناس گرانبها، اسناد و مدارک اموال منقول و غيرمنقول و غيره در منازل خودداري و آنها را به صندوق امانات بسپاريد.
سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پليس آگاهي فراجا ضمن آرزوي خوشي، سلامتي، تندرستي و اطمينان‌خاطر براي هموطنان در سراسر کشور‌، گفت: مردم به کارآگاهان خدوم، ذبده و با تجربه پليس آگاهي در کشف جرم اطمينان داشته و با اقدامات پيشگيرانه کمک شاياني به آنها داشته باشند.