کد خبر: ۳۱۲۱۲۹
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

رونمایی از سامانه هوشمند «مدرسه‌یار» برای شفاف‌سازی و تسهیل مشارکت خیران در مدرسه‌سازی

 
 
سامانه هوشمند «مدرسه‌یار» برای شفاف‌سازی و تسهیل مشارکت خیران در طرح‌های نیمه‌تمام و فعال مدرسه‌سازی رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در گردهمایی نیک‌اندیشان مدرسه‌ساز سرزمین‌های هامون و مکران که با حضور وزیر آموزش‌‌وپرورش‌، استاندار سیستان و بلوچستان و بیش از ۴۰۰ خیر در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد‌، از سامانه هوشمند «مدرسه‌یار» رونمایی شد.
سامانه مدرسه‌یار بستری اختصاصی و مبتکرانه برای استان سیستان و بلوچستان است که با هدف ایجاد شفافیت، تسهیل مشارکت و افزایش سرعت در تحقق عدالت آموزشی طراحی شده است.
در این سامانه اطلاعات کامل طرح‌های نیمه‌تمام دولتی با قابلیت مشارکت خیران، به‌روزرسانی و بارگذاری می‌شود، خیران گرامی می‌توانند از هر نقطه‌ای در ایران یا جهان وارد سامانه شده و وضعیت پروژه‌ها را بررسی کرده پیشنهادهای خود را ارائه داده و آمادگی خود را برای مشارکت اعلام کنند.
طرح‌هایی که در قالب نهضت مدرسه‌سازی عملیات اجرائی‌شان آغاز شده نیز در این سامانه قرار می‌گیرند و همانند طرح‌های دولتی امکان مشارکت هدفمند و حتی نام‌گذاری مدارس را در این طرح‌ها نیز فراهم شده است.
همچنین در این گردهمایی‌، تعهدی نزدیک به ۳هزار میلیارد تومان برای ساخت فضا‌های آموزشی در استان سیستان و بلوچستان ایجاد شد.
به گفته مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان، این مشارکت گسترده خیران در کنار اعتبارات دولتی‌، گام بلندی در تحقق نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان خواهد بود.
لک‌زایی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر در کانون توجه وزارت آموزش‌‌وپرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور قرار گرفته است، گفت: با در نظر گرفتن سرانه پایین فضای آموزشی در استان، ردیف اعتباری ویژه‌ای تحت عنوان ایجاد فضای آموزشی سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۸۵میلیارد تومان از این محل در اختیار استان قرار گرفت. این عدد در سال ۱۴۰۴ با توجه ویژه دولت به بیش از هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی افزود: این اعتبارات در کنار مشارکت خیران هزینه می‌شود‌، در سال گذشته بیش از هزار و ۱۰۰ کلاس درس در استان تحویل شد که ۵۰درصد آن با مشارکت خیرین ساخته شده است.