قاتل با شليک پليس زمینگیر شد
قتل 4 شهروند شیرازی در حمله یک فرد به رهگذران با چاقو
فرمانده انتظامي استان فارس گفت: فردي که با سلاح سرد چهار نفر را به قتل رسانده و دو نفر را نيز مجروح کرده بود، در خيابان منوچهري شيراز با شليک پليس، دستگير شد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار عزيزاله ملکي اظهار داشت: شامگاه دوشنبه پنجم خرداد از طريق مرکز فوريتهاي پليسي 110، يک فقره درگيري منجر به قتل در خيابان منوچهري شيراز به پليس اعلام و سريعاً ماموران انتظامي به محل حادثه اعزام شدند.
ملکی افزود: ماموران در بررسيهاي اوليه و تحقيقات از شاهدان عيني، مطلع شدند که فردي با سلاح سرد چهار نفر (55، 57، 59 و 60ساله) را به قتل رسانده و دو نفر را نيز مجروح کرده و قصد متواريشدن را دارد که در همان لحظات اوليه، قاتل با مشاهده پليس، با چاقو به سمت کارکنان انتظامي حمله و پس از چندبار اخطار مبني بر تسليمشدن، سرپيچي کرد که با شليک پليس از ناحيه پا مجروح و دستگير شد.
وی ادامه داد: قاتل 40ساله که ظاهراً موادمخدر صنعتي مصرف کرده بود، براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شد.