کیهان و خوانندگان
* قابل توجه مسئولان به ویژه دستگاه دیپلماسی! امام خمینی(ره) فرمودند؛ ملتهای مسلمان باید این اصل را بر دشمنی و فریب ابرقدرتها با خود بگذارند، مگر اینکه خلاف عینی و عملی آن را مشاهده و لمس و باور نمایند. ما به ولایت خدا و پیامبر و ائمه معصومین(ع) چنگ زدهایم و جداً باید از هر آنچه غیر رضایت آنان است متنفر و بیگانه باشیم و از این بیگانگی هم بر خود فخر و مباهات کنیم. (صحیفه امام خمینی(ره) جلد 21 صفحه 121)
مسیحپور
* علیرغم ارتکاب جنایتهای نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه شهروندان فلسطینی به ویژه غزه و از جمله کشتار امدادگران در شهر رفح، با کمال تأسف شاهدیم که کشور اسلامی مراکش طی رزمایشی اقدام به میزبانی از نظامیان این رژیم سفاک و عناصر تیپ گولانی کرده است!
حیدری
* فتح خرمشهر صرفاً نتیجه تاکتیکهای نظامی متعارف یا ابزارهای کلاسیک جنگ نبود. بلکه نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس بود. نقطهای که در آن، با تکیه بر مردم و کنار گذاشتن قالبهای سنتی جنگ، فصلی نو از مقاومت فعالانه شکل گرفت. مردمی که نهتنها در میدان نبرد، بلکه در پشت جبهه، با همت، پشتیبانی و حضور بیدریغ خود، سرنوشت یک ملت را تغییر دادند.
فاضلیخو
*از منظر ما مردم ایران، خرمشهر تنها یک شهر نیست. یک نماد است. نمادی که میتوان با اتکا به توان مردم، امید به پیروزی و باور به تغییر مسیرهای سنتی را محقق ساخت. پس اگر آزادسازی خرمشهر با تغییر رویکرد در جنگ ممکن شد، بیتردید خرمشهرهای اقتصادی نیز با دگرگونی در نگرش اقتصادی مانند مردمی کردن اقتصاد امکانپذیر خواهند بود.
مهارلو
* با توجه به این که نگاه آمریکا برخلاف آنچه تظاهر میکند به مسئله هستهای و درصد غنیسازی نیست و به قول جناب آقای شریعتمداری؛ ایستگاه پایانی مذاکره از نگاه آمریکا، فتنهانگیزی و ایجاد آشوب در داخل کشور است. چرا وزیر امورخارجه که به قول فرمایش امام خامنهای یکی از دهها کار ایشان مذاکره است، مذاکره را به افرادی از دستگاه دیپلماسی نمیسپارد و به امورات مهم دیگر در وزارت بپردازد؟
صمدیان
* بخش سوم این فرمایش حضرت آیتالله جوادی آملی برای بسیاری از مسئولان قابل تأمل و توجه است که میفرماید: امام صادق(علیهالسلام) قدم به قدم یعنی قدم به قدم ما را تربیت کرد. فرمود: مؤظف هستید که سفر و هجرت کنید عالم شوید یک. و در علم به یک حد خاص بسنده نکنید دو. و بیش از سوادتان حرف نزنید، این نص صریح امام صادق(علیهالسلام) هست. فرمود: «اَنْ لايَجوزَ مَنْطِقُكَ عِلْمَكَ»
گرشاسبی
* سوم خرداد فقط روز تجلیل از آن قهرمانیها نیست، بالاتر از تجلیل، تحلیل لازم است. تحلیل اینکه چرا به رغم همه برآوردهای نظامی، سیاسی و تاریخی که نشان میداد ایرانیان باید شکست میخوردند و جدا شدن بخشی از کشورشان را میپذیرفتند ولی پیروز از میدان جنگ بیرون آمدند.
قناعتیان
*یادمان نرفته شهید رئیسی در یکی از گفتوگوهای مردمی خود گزارش دادند تابستان قطعی برق نداشتیم. اصلاحطلبها بلافاصله موضع گرفتند که مگه قطع نشدن برق هم دستاورده؟ حالا امسال با این قطعیهای چند ساعته برق در دولت آقای پزشکیان این دستاورد را با تمام وجود حس میکنیم.
سراجیان
*به ترامپ باید گفت پیشرفت؛ تبدیل کویر به چمنزار، گلزدن رونالدو برای النصر و میزبانی جام جهانی نیست. بخش بنیادیتر پیشرفت، آزادی انتخابات، آزادی مطبوعات، حاکمیت قانون، برخورداری از حق مخالفت با بنسلمان و انتقاد از اوست که عربستان با همه اینها بیگانه است.
ایرانپور
*ترامپ بیپرده گفت ما امنیت عربستان، امارات، قطر و دیگران را تأمین میکنیم. اگر ما نبودیم، احتمالاً الان اصلاً وجود نداشتند. این سخنان در واقع نماد عریان یک واقعیت تلخ در روابط بینالملل است. حاکمیتی که امنیت خود را از بیگانگان اجاره میکند، ناگزیر باید این تحقیرها را نیز در فهرست هزینههایش بپذیرد.
محمودیه
*ترامپ اگر نمیداند بداند جمعیت ایران بیش از دو و نیم برابر عربستان و درآمد نفتی سعودی، چهار برابر ایران است.در ضمن عربستان تحریم هم نیست. با این وجود، عربستان، پیشرفتهای علمی و فنی درونزا و خیرهکنندهای که ملت ایران تجربه کرده و در جهان درخشیده، تجربه نکرده است.
سرهادی
*در سفر ترامپ به چند کشور حوزه خلیجفارس او را به مسجد شیخ زاید ابوظبی در امارات برده و این بنا را نشانش دادهاند.حالا جالبه که بدانید این مسجد معمارش یک سوری است. فرشش را از ایران خریدهاند. لوسترش از اروپا آمده گچبریاش مراکشی است و فقط بودجه را خود امارات داده است. این وضعیت کُلی کشورهای عربی منطقه است.
مهرافکن
* ترامپ از یک طرف ایران را کشوری عقب افتاده معرفی میکند. از سویی دیگر در سخنرانیهای خود در قطر و عربستان ۷۸ بار نام ایران را ذکر کرده و حدود ۴۸ دقیقه از صحبتهایش را به ایران اختصاص داده و ایران را تهدید خوانده است.پاسخ ترامپ برای این پارادوکس چیست؟کشوری عقب افتاده که نمیتواند تهدید باشد.
دولتآبادی
* جشنواره فیلم کن، که روزی آوردگاه بزرگترین چهرههای سینمای جهان بود، این بار نیز با اعطای نخل طلا به جعفر پناهی برای فیلم ضعیف و سیاستزدهاش، رسماً خود را به حراجی برای دلالان فرهنگی ضدایرانی تبدیل کرد. گویا داوران کن نه به دنبال کشف هنر ناب سینمایی، که در پی تبلیغ گفتمان معیوب و یک بعدی غرب علیه ایران هستند.
مسعودی
* عدهای لیبرال مسلک صاحب قدرت و ثروت به صدا و سیما فشار آوردهاند که چرا بهنگام مذاکرت با آمریکا در رابطه با یمن برنامه پخش میکند. این افراد هنوز نمیدانند که یمن به تنهائی جور انسانیت ۸ میلیارد موجود دو پا در دنیا را میکشد.
خزائی
* در قبیح بودن نمایش اسب سواری خانمها در برابر میهمانان خارجی در شهرستان سنندج مرکز استان کردستان شکی نیست و جای توجیه هم ندارد. شأن و جایگاه زن ایرانی والاتر از این است که خواسته یا ناخواسته با نگاه ابزاری مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
رفاکار
* اعطای سفارشی نخل طلای جشنواره کن به فیلم «یک تصادف ساده» اثر جعفر پناهی نه از نظر ساختار سینمایی، نه از بابت بازیگری و نه حتی در حوزه فیلمنامه، هیچ ارزش هنری قابل دفاعی ندارد. حتی برخی منتقدان غربی نیز به ضعف فاحش این اثر اعتراف کردهاند، اما گویا سیاست بر هنر پیروز شده است.
مطلبی