کد خبر: ۳۱۱۶۳۸
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷
فرمانده نیروی زمینی ارتش: 

سامانه‌ مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است

 
 
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه سامانه‌هایی برای مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده و در این عرصه بسیار موفق عمل کرده‌ایم، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران با چشمانی بیدار و دست بر ماشه و گوش به فرمان رهبری آماده‌اند که به هر تهدیدی در هر سطحی پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده دهند.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری طرح جامع کانون‌های ارزیابی و رشد سرمایه‌های انسانی نزاجا که در ستاد فرماندهی نیروی زمینی برگزار شد، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران دارای ۲۳ گروه تسلیحاتی است که چرخه دفاعی این نیرو را تکمیل می‌کند.
وی افزود: در سال‌های اخیر، تصمیم قاطع و جدی اتخاذ شده است تا خود را برای ورود به عرصه جنگ‌های احتمالی آینده آماده کند. مصوبه‌ای از رهبر معظم انقلاب دریافت کرده‌ایم که به موجب آن، تسلیحاتی به نیروی زمینی وارد کنیم که دارای ویژگی منحصر به فرد دوربرد، هوشمند، و قابلیت شبکه‌سازی را داشته باشد بنابراین این اقدامات با قدرت و شدت ادامه دارد، به‌ویژه در زمینه شبکه‌محور کردن تسلیحات سرمایه‌گذاری بسیار خوبی در این حوزه انجام داده‌ایم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره پهپادها و انواع ریزپرنده‌های بدون سرنشین‌ها عنوان کرد: پهپادهای راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی، در این سه مقیاس به‌طور گسترده در نیروی زمینی مورد بهره‌برداری اطلاعات عملیاتی و انهدامی قرار می‌گیرند.
امیر سرتیپ حیدری بیان کرد: به‌تازگی ورود گسترده‌ای به بحث ریزپرنده‌ها داشته‌ایم؛ هم در تولید و هم در به‌کارگیری و سازماندهی ریزپرنده‌ها. همچنین سامانه‌هایی برای مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است که در این عرصه بسیار موفق عمل کرده‌ایم، بخشی از این فعالیت‌ها در تهران و بخشی دیگر در بازدیدهایی که در سیستان و بلوچستان انجام شد، به کارکنان و فرماندهان رونمایی و معرفی شد.
دست بر ماشه و گوش به فرمان رهبری
 به هر تهدیدی در هر سطحی پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده می‌دهیم
وی گفت: امروز تمام نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با چشمانی بیدار و دست بر ماشه و گوش به فرمان رهبری آماده‌اند که به هر تهدیدی در هر سطحی پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده دهند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: در موضوع انسداد مرزها که مورد بازدید سردار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و مورد رضایت ایشان بود، ما ۱۰۳ کیلومتر دیوار نصب کرده و ۱۴۰ کیلومتر بستر دیوار را آماده کرده‌ایم. امیدواریم که طبق تعهدی که به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح داده‌ایم تا پایان امسال انسداد مرز را به ۴۰۰ کیلومتر برسانیم. برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است. این انسداد مرز به‌صورت هوشمند و با حسگرهایی که در لبه فناوری هستند، به ما این امکان را می‌دهد که مراقبتی هوشمندانه از مرزهای کشورمان داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: همه نیروهای مسلح ما، به‌ویژه ارتش و بالاخص نیروی زمینی، با تمام وجود و چشمانی باز، تهدیدها را رصد می‌کنند. 
هرگونه تهدیدی اگر عملی شود
مبدأ و مصدر تهدید در کسری از زمان با خاک یکسان خواهد شد
فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: آسودگی خاطر داشته باشید که هرگونه تهدیدی اگر عملی شود، مبدا و مصدر تهدید در کسری از زمان با خاک یکسان خواهد شد. مردم بزرگوار ما باید این را بدانند که نیروهای مسلح به هر تهدیدی و به هر تهدیدکننده در هر سطح و مقیاس پاسخگو هستند.