کد خبر: ۳۱۱۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰

شاید بُز باشد! (گفت و شنود)

 
 
گفت: استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ برای مذاکره غیر‌مستقیم با ایران، در مصاحبه با شبکه «‌ای‌بی‌سی‌نیوز‌» گفته است؛ «ما خط قرمز واضحی داریم که غنی‌سازی است. ما حتی نمی‌توانیم اجازه یک درصد ظرفیت غنی‌سازی را به ایران بدهیم‌»‌!
گفتم:‌ ما هم یک خط قرمزی داریم و آن، این که غنی‌سازی اورانیوم را تا هر درجه‌ای که برای فعالیت صلح‌آمیز نیاز داشته باشیم ادامه می‌دهیم. 
گفت: خط قرمز ما قانونی و در انطباق کامل با معاهده NPT است ولی خط قرمز آمریکا غیر‌قانونی و زورگویانه است.
گفتم: مگر رسماً اعلام نکرده بودیم در مذاکرات غیر‌مستقیم، غنی‌سازی خط قرمز ماست؟ آمریکا دیگر با چه زبانی باید بگوید قصد عبور از خط قرمز ما را دارد که باور کنیم و تا خط قرمز ما را نپذیرفته است از ادامه مذاکرات خود‌داری کنیم؟ مگر قرارمان این نبود؟!
گفت: چه عرض کنم؟! خوش‌باوری صفت پسندیده‌ای است ولی 
حد و اندازه‌ای دارد!
گفتم: سگی درون آب افتاده بود و با تکان دادن خود، آب را 
به سر و روی رهگذری پاشید. رهگذر که آدم خوش‌باوری بودگفت؛ شاید بُز باشد و نجس نیست! در همین هنگام سگ پارس کرد و رهگذر خوش‌باور گفت؛‌ عجیب است که بُز صدای سگ در می‌آورد!