کد خبر: ۳۰۹۸۸۰
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷

۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای رفع موانع ریل‌باس پرند اختصاص می‌یابد

 

شهرستان بهارستان-خبرنگارکیهان: 
خط دوم ریل‌باس تهران-پرند، سال‌هاست همانند قطاری بدون لکوموتیو، در ایستگاه وعده‌ها متوقف شده. خط لوله‌ای که به دستور مرحوم ‌هاشمی کشیده شد، اکنون مانع توسعه خط ریل‌باس است و باید سه کیلومتر جابه‌جا شود.
از یک سو راه‌آهن استان تهران تأکید دارد که وزارت نیرو بدون مجوز در حریم آن ورود کرده و از سوی دیگر آبفا خود را متعهد به این هزینه نمی‌داند.
همین اختلاف، سال‌ها پروژه را به تعویق انداخت.حتی با وجود سفر استاندار تهران و رئیس‌جمهور، این مشکل لاینحل باقی ماند، اما حسن قشقاوی، نماینده مردم رباط‌کریم و بهارستان، از توافق جدیدی خبر داد.
او در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه‌ای با حضور نماینده بورس، مدیرعامل آبفای جنوب‌غرب و مدیرکل راه‌آهن استان تهران، قرار شد بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی از محل اوراق برای جابه‌جایی خطوط لوله آب تامین شود.
قشقاوی توضیح داد که خط دوم ریل‌باس تهران- پرند اکنون ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پس از رفع موانع لوله‌گذاری، ادامه عملیات ریل‌گذاری با بودجه راه‌آهن انجام خواهد شد.