kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۹۱۵۷
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳
اکوادور

  12 کشته در مراسم «جنگ‌اندازی خروس‌ها»

 
 
 
مقامات پلیس اکوادور می‌گویند چهار نفر را در ارتباط با حمله افراد مسلح به حلقه تماشاچیان در مراسم جنگ‌اندازی خروس‌ها که در آن
 ۱۲ نفر کشته شدند، دستگیر کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، فیلم حمله به اشتراک گذاشته‌شده در شبکه‌های اجتماعی، نشان می‌دهد که افراد مسلح وارد رینگ شده و در حالی که تماشاگران وحشت‌زده هستند، شروع به تیراندازی می‌کنند.
گزارش‌ رسانه‌های محلی حاکی از آن است که مهاجمان با تجهیزات نظامی جعلی، اعضای یک باند جنایتکار بودند که رقبای آنها در جنگ خروس‌ها حضور داشتند. تحقیقات جنائی از سوی مقامات استانی آغاز شده است.
به گزارش بی‌بی‌سی، تخمین زده می‌شود که ۲۰ باند جنایتکار در این کشور آمریکای لاتین فعالیت می‌کنند و برای کنترل مسیرهای اصلی موادمخدر با هم رقابت دارند.
در همین حال، رئیس‌جمهور اکوادور گفته است که حدود ۷۰درصد کوکائین جهان در حال حاضر از بنادر اکوادور قبل از ارسال به ایالات‌متحده و اروپا عبور می‌کند.