تمرد 970 خلبان صهیونیست از دستور مافوق اختلافات داخلی در ارتش اسرائیل به اوج رسید
سرویس خارجی-
برخلاف تصویری که صهیونیستها از خود در رسانهها به نمایش میگذارند، اوضاع داخلی این رژیم آنقدر وخیم است که برخی سیاستمداران با نفوذ این رژیم میگویند، اوضاع هیچگاه در این سرزمین اینقدر بد نبوده است. 970 خلبان این رژیم اعلام کردهاند، دیگر حاضر نیستند در این جنگ شرکت داشته باشند.
همیشه در کنار جنگهای سخت و موازی با آن، یک جنگ نرم به راه میاُفتد که اهمیت آن، بعضاً از خود جنگ سخت بیشتر است. کافی است با ابزار قدرتمند و مؤثر رسانه یا یک موضعگیری رسمی، بر «ذهن» حریف مسلط شد و او را به سمت «محاسبات غلط» و در نتیجه «تصمیم اشتباه» هُل داد. در این صورت میتوان گفت، نصف پیروزی به دست آمده است. صهیونیستها چون از بدو تشکیل در تهدید زیستهاند، و برای بقا میجنگند، بر اهمیت این «جنگ نرم» به خوبی آگاهند که اگر نبودند، مالک غولهای رسانهای و هالیوود نبودند. آنچه مسلم و قطعی است این که، جبهه بزرگ مقاومت بهرغم برداشتن زخمهای عمیق، عمیقترین زخمها و بیسابقهترین ضربات را بر این رژیم وارد کرده است اما صهیونیستها با «شارلاتان بازیهای رسانهای» و صد البته مشارکت دادن پیدا و پنهان آمریکا در این جنگ سعی کردهاند خود را پیروز این نبرد معرفی کنند. آنچه گفتیم، نه یک رجز ژورنالیستی و بلوف خشک و خالی بلکه، حقیقت محض است. این را میشود از خبرهایی که از داخل این سرزمین اشغال شده به بیرون درز میکند هم فهمید. مثلا طی روزهای گذشته خبر رسیده است که، 970 خلبان این رژیم گفتهاند، قصد ندارند ادامه دهند...
خبرگزاری مهر در این باره نوشته است که، رئیس ستاد ارتش و فرمانده نیروی هوائی ارتش رژیم صهیونیستی از نامهای ابراز نگرانی کردند که براساس آن ۹۷۰ خلبان ارتش این رژیم خواستار پایان فوری جنگ در غزه شدهاند. بر اساس اعلام این رسانه، پس از اطلاع نیروی هوائی ارتش رژیم صهیونیستی از این نامه، این واحد تهدید کرد که اگر خلبانان این نامه را امضا کرده و یا امضای خود را پس نگیرند، اخراج خواهند شد. در بخشی از این نامه تصریح شده است که جنگ غزه تنها در راستای خدمت به منافع سیاسی ادامه پیدا کرده و هیچ ارتباطی به منافع این رژیم ندارد. بخش دیگری از این نامه اضافه میکند: ما، خلبانان ذخیره و بازنشسته، خواستار بازگشت اسیران به خانه بدون تأخیر هستیم، حتی به قیمت پایان دادن فوری به جنگ. گفتنی است، در «اسرائیل» به دلیل همان شرایطی که در ابتدای این گزارش به آن اشاره کردیم، صهیونیستها تقریبا همیشه «سرباز» حساب میشوند مگر به سن پیری برسند. آنها تحت عنوان «نیروی ذخیره» هر از چندگاهی باید خود را به پادگانها معرفی کنند تا در شرایط خاص، وارد جنگ شوند. از همینرو تقریبا همه صهیونیستها مسلح هستند.
جنگ داخلی
اوضاع فقط در حوزه نظامی این رژیم نیست که «بحرانی» است. اختلافات در میان سیاستمداران و حتی ساکنان این سرزمین اشغال شده نیز در اوج قرار دارد. در همین رابطه، «ایهود اولمرت»، نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرده که این رژیم هیچگاه اینقدر به جنگ داخلی نزدیک نبوده است.
به گزارش فارس «اولمرت» در توضیح این اظهاراتش گفت: «هجمه گروه تحت حمایت بنیامین نتانیاهو علیه دادگاه عالی مرحله جدیدی در روند نابودی نهادهای ماست...» وی تصریح کرد رفتار حامیان نتانیاهو علیه دادگاه عالی کودتایی است که هدف از آن نابودی نهادهای دولت و پایه و اساس دموکراتیک آن است. روز سه شنبه، دادگاه عالی این رژیم با صدور حکمی «رونین بار»، رئیس شاباک را ابقا کرد. طبق این حکم، نتانیاهو از اعلام جانشین رئیس شاباک منع شده و «رونین بار» اجازه دارد در گفتوگوهای امنیتی شرکت کند.این دادگاه تاکید کرد که نخستوزیر و کابینه این رژیم نباید در روابط حرفهای خود با رئیس شاباک از رویههای تعیین شده عدول کنند. رئیس شاباک اخیرا با ارسال نامهای رسمی به دادگاه عالی، نسبت به تلاشهای نتانیاهو برای تضعیف استقلال این نهاد امنیتی و سوءاستفاده از آن برای مقاصد سیاسی هشدار داده بود.
نشست آنتالیا
اما در جریان نشست وزرای خارجه کشورهای اسلامی و عربی در چارچوب «اجلاس دیپلماتیک آنتالیا» که با شعار «پایبندی به دیپلماسی در جهانی تقسیمشده» از ۱۱ تا ۱۳آوریل(دیروز تا فردا) در شهر آنتالیای ترکیه برگزار میشود، وزرای خارجه ترکیه، عربستان، مصر، اندونزی و دیگر کشورها مواضع صریحی در حمایت از مردم فلسطین و پایان جنگ نسلکشی و جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کردند.
وزیر خارجه ترکیه، ضمن تأکید بر حمایت کشورش از تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷، اعلام کرد که ترکیه با هرگونه تلاش برای کوچاندن فلسطینیها از سرزمینشان مخالف است. هاکان فیدان همچنین گفت: «اسرائیل» بیش از ۸۰ سال است حقوق فلسطینیها را نقض میکند و باید آتشبس فوری برقرار شود و مذاکرات سیاسی آغاز گردد. «محمد مصطفی»، نخستوزیر تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در این نشست تأکید کرد که آتشبس فوری و ورود کمکها به غزه ضروری است. او همچنین از آغاز آمادهسازی جزئیات طرح بازسازی غزه خبر داد و گفت: موفقیت در بازسازی این منطقه گامی حیاتی برای ثبات در کل منطقه خواهد بود. وزیرخارجه سعودی هم خواستار بازگشت فوری به آتشبس در نوار غزه شد و گفت: «هیچ ارتباطی میان ورود کمکهای انسانی به غزه و آتشبس نباید وجود داشته باشد، این خلاف قوانین بینالمللی است... هرگونه طرحی برای کوچاندن فلسطینیها را قاطعانه رد میکنیم و از جامعه جهانی میخواهیم تا برای تضمین ورود کمکها به غیرنظامیان غزه بر «اسرائیل» فشار وارد کند. وزیرخارجه عربستان همچنین از تلاشهای قطر، مصر و آمریکا در مذاکرات آتشبس حمایت کرده و گفت ما متعهد به مسیر صلحی پایدار و فراگیر هستیم که به تشکیل کشور مستقل فلسطین منجر شود.
مصر
وزیرخارجه مصر نیز مذاکرات دیروز را مهم و سازنده توصیف کرد و خبر داد که تلاشهای روزانه قاهره و دوحه برای رسیدن به توافق تبادل اسرا ادامه دارد. او همچنین از تشکیل یک کمیته اجرائی موقت برای مدیریت امور غزه بهمدت شش ماه خبر داد تا پس از آن این منطقه به دولت فلسطین تحویل داده شود. وزیرخارجه مصر نیز هرگونه تلاش برای کوچ اجباری فلسطینیان را مردود دانست و اعلام کرد که ممانعت از حضور مردم در سرزمینشان به معنای حذف مسئله فلسطین است.
وزیرخارجه اندونزی نیز گفت: ما از گذشته حامی مبارزه مردم فلسطین بودهایم و تنها راهحل منازعه، اجرای راهکار دو دولتی است... ما هرگونه تلاش برای کوچاندن مردم فلسطین از سرزمینشان را به شدت رد میکنیم و آمادهایم هرگونه کمکی برای آنها فراهم کنیم.