kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۶۸۶۹
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۳
امیر صباحی‌فرد:

نسل جدید سامانه «باور ۳۷۳» به‌زودی رونمایی می‌شود

 
 
 
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم‌الانبیاء(ص) از رونمایی نسل جدید سامانه پدافندی «باور ۳۷۳» در آینده خبر داد و گفت: توان این سامانه قابل قیاس با هیچ‌یک از سامانه‌های پدافندی دنیا نیست.
امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم‌الانبیاء(ص) در گفت‌وگو با دفاع‌پرس، درباره توانمندی نیروهای مسلح اظهار داشت: نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی پدافند هوائی ارتش در اوج قدرت هستند و آمادگی مقابله با هر تهدیدی را دارند. وی درخصوص وضعیت سامانه‌های پدافندی کشور گفت: اکثر تجهیزات ما کاملاً بومی است و این تجهیزات را متناسب با تهدیدات و حتی بالاتر از سطح تهدیدات، ارتقا داده‌ایم. 
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم‌الانبیاء(ص) به ارتقای سامانه‌های پدافندی اشاره و عنوان کرد: بخش کوچکی از توانمندی نیروهای مسلح در رزمایش‌ها به نمایش گذاشته شد و همگان دیدند که سامانه ارتقایافته‌ «باور ۳۷۳» با چه توانی در دل شب شلیک به سوی هدف را انجام می‌داد. امیر صباحی‌فرد اضافه کرد: نسل جدیدتر این سامانه نیز خیلی زود رونمایی خواهد شد؛ سامانه‌ای که توان آن قابل قیاس با هیچ‌یک از سامانه‌های پدافندی در دنیا نخواهد بود.