کد خبر: ۳۰۶۶۲۵
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹

افزایش ۵ میلیونی حقوق سرایداران مدارس از فروردین ۱۴۰۴

 
 
رئیس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس از افزایش حقوق پنج میلیون تومانی سرایداران مدارس خبر داد و گفت: مجوز استخدام ۵۱ هزار سرایدار جدید صادر شد.
علیرضا منادی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اعلام کرد: در مجلس مصوب کردیم تا حقوق باباهای مدارس پنج میلیون تومان افزایش یابد. در حال حاضر 48هزار سرایدار داریم که هر کدام 7 تا 10هزار امتیاز دریافت می‌کنند و این افزایش حقوق از اول فروردین سال آینده در پایه حقوق سرایداران مدارس اعمال خواهد شد.
منادی همچنین از تصویب مجوز استخدام 51 هزار سرایدار جدید خبر داد و افزود: این افراد تحت عنوان «مدرسه‌یاران» استخدام خواهند شد و باید دوره‌های آموزشی را طی کنند تا نحوه تعامل با دانش‌آموزان و انجام وظایف خود در مدرسه را به خوبی بیاموزند.
وی با اشاره به اهمیت حضور سرایداران در مدارس ادامه داد: با کمبود سرایدار در مدارس مواجه هستیم و این افراد وظیفه نگهداری و مراقبت از مدرسه را برعهده ‌دارند. اگر مدرسه‌ای سرایدار نداشته باشد، امکان سرقت اموال آن وجود دارد. به عنوان مثال، در خوزستان به دلیل نبود سرایدار در برخی مدارس، 21 کولر به سرقت رفت.