kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۶۰۸۸
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
گزارش خبری کیهان

بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ آمریکا 19 میلیون مُرده، حقوق بازنشستگی می‌گرفتند!

 
 
 
سرویس خارجی-
«ایلان ماسک»، مدیر وزارت کارآمدی آمریکا در یک افشاگری تازه از بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ آمریکا رو‌نمایی کرد و گفت میلیون‌ها مُرده در آمریکا حق بازنشستگی می‌گرفتند!
هر روز که می‌گذرد گوشه جدیدی از فساد گسترده و سیستماتیک در آمریکا افشا می‌شود. وزارت تازه تأسیس کارآمدی تحت امر «ایلان ماسک» این روزها به‌شدت مشغول حسابرسی از نهادهای مختلف آمریکا از پنتاگون گرفته تا اداره مالیات این کشور است. گفته می‌شود تاکنون صدها میلیارد دلار فساد و سوءاستفاده در نهادهای مختلف این کشور کشف شده است. 
هفته گذشته سخنگوی کاخ سفید با تأیید اختلاس 2700‌میلیارد دلاری در این کشور اعلام کرد: وزارت کارآمدی لیست افراد زیادی را یافته که به‌رغم ۱۵۰‌سال سن، حقوق بازنشستگی می‌گیرند! طبعاً این افراد مرده‌اند و فرد دیگری از دولت پول آنان را به جیب می‌زند. ایلان ماسک رئیس این وزارت‌خانه هم در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: به من گفته شد که بیش از ۱۰۰‌میلیارد دلار در سال به افراد ناشناس پرداخت می‌شود. اگر این اطلاعات دقیق باشد، این اقدام بسیار 
مشکوک است.
وی در ارائه جزئیات جدیدی از این فساد گسترده فاش کرد که از جمعیت ۳۳۴‌میلیون نفری آمریکا، مستمری تأمین‌ اجتماعی به ۳۹۴‌میلیون نفر اختصاص می‌یابد که میلیون‌ها نفر از این مستمری‌بگیران ۱۰۰ تا ۳۶۹‌ سال سن دارند. به گزارش ایرنا، روزنامه «نیویورک پست» در همین راستا به نقل از مطالب ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت‌های تسلا و ایکس و چهره جنجالی دولت ترامپ خبر از کشف‌ «بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ» داد و نوشت که بیش از ۲۰‌میلیون نفر از افراد ۱۰۰‌ساله به بالا در میان دریافت‌کنندگان مستمری سازمان تأمین اجتماعی آمریکا قرار دارند. به نوشته نیویورک پست، بمب خبری ماسک مدت‌هاست که توسط حسابرسان سازمان تأمین اجتماعی فاش شده است. بر اساس نتایج ممیزی‌ که ژوئیه ۲۰۲۳(تیر 1402) منتشر شد، ۱۸‌میلیون و ۹۰۰‌هزار نفر از افراد «در قید حیات» ۱۰۰ساله یا بالاتر در آمار دریافت‌کنندگان مستمری قرار داشتند. بر اساس آمار اداره سرشماری، تنها ۸۶هزار نفر از ساکنان آمریکا بیش‌ از ۱۰۰‌سال سن دارند. 
بر اساس این گزارش ممیزی مارس ۲۰۱۵(اسفند 1393) بازرسی کل آمریکا نیز نشان داد که با وجود آنکه تنها ۳۵‌نفر از ساکنان کره زمین بیش از ۱۱۲‌سال سن داشتند، 6میلیون و ۵۰۰‌هزار نفر از دارندگان شماره تأمین اجتماعی آمریکا بیش از ۱۱۲‌سال سن داشته و اطلاعاتی از زمان فوتشان ثبت نشده بود. بر اساس یافته‌های دو ممیزی اخیر، «تقریباً هیچ‌کدام» از مستمری‌بگیران مذکور چک‌‌های تأمین اجتماعی را نقد نکرده‌اند. حدود ۱۸‌میلیون و ۴۰۰‌هزار فردی که در ممیزی سال ۲۰۲۳ کشف شدند، به مدت ۵۰‌سال درآمدی را گزارش نکرده و مستمری‌ نیز دریافت نکرده بودند که این بدان معناست که احتمالاً فوت کرده‌اند. با این حال، ممیزی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۵۳۱میلیون شماره تأمین اجتماعی در گردش است و ممکن است «هزاران» شماره برای جرائم جعل و سرقت هویت به‌ کار رفته باشد.
کودتای ترامپ و ماسک
«گاردین» هم اقدامات «دونالد ترامپ» و «ایلان ماسک» در پاکسازی گسترده کارکنان نهادهای مهم آمریکا را به یک کودتا تشبیه کرد و این اقدامات را فراتر از کاهش هزینه‌ها و عاملی برای نابودی ساختارهای دموکراسی آمریکا دانست. این روزنامه بریتانیایی نوشت که برنامه افراطی «دونالد ترامپ» و «ایلان ماسک» برای کاهش سالانه میلیاردها دلار از هزینه‌های فدرال از طریق حذف گسترده مشاغل و تغییر قوانین، باعث شده است که کارشناسان حقوقی، دموکرات‌ها و دادستان‌های کل ایالت‌ها آنها را به اقدامات غیرقانونی و تضعیف قدرت‌ کنگره و دستگاه قضائی متهم کنند. طبق این گزارش، حملات ترامپ از طریق فرمان‌های اجرائی که قدرت او را به شکل‌های افراطی گسترش داده است، به همراه تلاش‌های بی‌سابقه‌ی «وزارت کارآمدی دولت» (Doge) در مورد کاهش نیروی کار بسیاری از نهادها، باعث ایجاد هرج‌ومرج در سراسر دولت آمریکا شده و نگرانی‌ها درباره تهدید علیه دموکراسی این کشور را برانگیخته است. به گزارش ایرنا گادرین با اشاره به انتقاد گسترده از ترامپ و ماسک افزود: ترامپ در رفتاری متناقض، برنامه کاهش هزینه ماسک را به عنوان عاملی حیاتی برای مهار سوءاستفاده‌های مالی مطرح کرده است؛ اما یکی از اولین اقدامات او در ماه گذشته اخراج ۱۷‌بازرس ارشد نهادهای دولتی، معروف به «بازرسان کل» بود که وظیفه همیشگی آنها کشف فساد، اتلاف منابع و سوءاستفاده در ادارات فدرال است. براساس این گزارش، منتقدان دموکرات و کارشناسان حقوقی، اخراج این بازرسان توسط ترامپ و عملیات تحت رهبری ماسک را نمونه‌هایی آشکار از سوءاستفاده از قدرت اجرائی به ضرر کنگره و شفافیت می‌دانند. در همین راستا، در یک جبهه حقوقی دیگر علیه اقدامات ترامپ و ماسک، بسیاری از ۲۳‌دادستان کل دموکرات ایالت‌های مختلف دعاوی حقوقی علیه اقدامات وزارت کارآمدی (Doge) و کاهش گسترده هزینه‌ها در وزارت خزانه‌داری، آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) و سایر نهادها مطرح کرده‌اند.
ما شاه نمی‌خواهیم
خبر دیگر این که مخالفان سیاست‌های ترامپ روز دوشنبه و همزمان با روز «ریاست‌جمهوری» در مناطقی از آمریکا و با فریاد « شاه نمی‌خواهیم» به خیابان‌ها آمدند. به گزارش ایرنا، تارنمای شبکه سی‌بی‌اس نوشت که تظاهرکنندگان با حمل پلاکاردها و پارچه نوشته‌هایی سیاست‌های دونالد ترامپ و ایلان ماسک، مشاور میلیاردر و چهره مطرح وزارت تازه تأسیس کارآمدی دولت  را محکوم کردند. معترضان بوستونی که برخی از آنها لباس‌‌های زمان انقلاب آمریکا را پوشیده بودند، پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «این یک کودتا است» و «بزدل‌ها به ترامپ تعظیم و میهن‌پرستان دربرابرش می‌ایستند» این تظاهرات در مراکز ایالات و شهرهای بزرگی از جمله واشنگتن‌دی‌سی، اورلاندو، فونیکس و سیاتل برگزار شد.