کد خبر: ۳۰۵۷۲۰
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
رئیس مرکز بودجه وزارت بهداشت خبر داد

تخصیص 15 هزار میلیارد تومان بودجه برای اضافه‌کاری کادر درمان در ۱۴۰۴



رئیس مرکز بودجه وزارت بهداشت با اشاره به اجرای مصوبه افزایش مبلغ اضافه‌کاری مشمولان قانون بهره‌وری از تخصیص اعتبار ۱۵هزار میلیارد تومانی به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، رامین رحیم‌نیا از اجرای افزایش مبلغ اضافه‌کاری مشمولان قانون بهره‌وری از آبان‌ماه ۱۴۰۳ خبر داد و با اشاره به مصوبه شورای حقوق و دستمزد در این زمینه گفت: دستورالعمل اجرائی این مصوبه به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده و از آبان‌ماه، افزایش مبلغ اضافه‌کاری تمامی کارکنان مشمول در محاسبات پرداختی لحاظ شده است. 
رحیم‌نیا درباره تأمین منابع مالی این افزایش پرداختی افزود: روند تأمین اعتبار آن از منابع عمومی دولت در مراحل نهائی تخصیص قرار دارد و پرداخت‌ها تا پایان سال جاری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به پیش‌بینی اعتبارات سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: در لایحه بودجه سال آینده، اعتباری معادل ۱۵هزار میلیارد تومان در ردیف‌های مربوطه گنجانده شده است که پس از تخصیص توسط سازمان برنامه و بودجه، به‌طور منظم در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار خواهد گرفت و پرداخت‌ها ادامه خواهد داشت.