عضو هیئترئیسه مجلس:
استیضاح وزرای نفت و اقتصاد رسماً در سامانه مجلس ثبت شد
عضو هیئترئیسه مجلس درباره آخرین وضعیت طرحهای استیضاح به ثبت رسیده در سامانه مجلس گفت: تاکنون استیضاح آقایان پاکنژاد و همتی به ترتیب با ۲۳ و ۷۰ امضا به طور رسمی در سامانه مجلس به ثبت رسیده است.
احمد نادری، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به طرح استیضاحهایی که در روزهای اخیر از سوی جمعی از نمایندگان در سامانه مجلس به شکل رسمی به ثبت رسیده، گفت: در روزهای گذشته دو طرح استیضاح وزرای دولت به شکل رسمی در سامانه مجلس به ثبت رسیده است.
وی افزود: البته طرحهای استیضاحی دیگر هم به شکل شفاهی از سوی برخی نمایندگان مطرح شده ولی طبق آیین نامه داخلی مجلس، صرفاً به آن دسته از طرحهای استیضاح ترتیب اثر داده میشود که علاوهبر ضمیمه داشتن امضای حداقل 10 نماینده، به شکل رسمی در سامانه مجلس نیز به ثبت رسیده باشد.
نادری عنوان کرد: تاکنون استیضاح آقای پاکنژاد، وزیر نفت، با 23 امضا و استیضاح آقای همتی، وزیر اقتصاد، با بیش از 70 امضا، چهارشنبه هفته گذشته در سامانه مجلس به ثبت رسیده است.
عضو هیئترئیسه مجلس همچنین درباره اظهارات هفته گذشته رئیسمجلس درباره به صلاح نبودن استیضاح وزرای دولت چهاردهم در برهه کنونی خاطرنشان کرد: بله آقای دکتر قالیباف تاکید کردند که در این برهه زمانی به صلاح نیست که وزرا استیضاح شوند ولی در هر صورت طبق آییننامه داخلی مجلس استیضاح حق نمایندگان است و هر استیضاح با حداقل 10 امضا رسمیت دارد.
نادری یادآور شد: البته هیچ یک از 2 استیضاح ثبت شده، هنوز به هیئترئیسه مجلس ارسال نشده و احتمالاً طراحان این دو طرح استیضاح به دنبال این هستند که سایر نمایندگان را هم برای امضای طرح متقاعد کنند.
اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس
از «پایگاه هوائی دزفول» بازدید کردند
خبر دیگر اینکه، ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت اعلام کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شهرستانهای دزفول و اهواز حضور پیدا کرده و از پایگاه هوائی وحدتی دزفول، از زیرمجموعههای نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.
وی افزود: جلسه مشترکی با فرماندهان این پایگاه با حضور امیر بیداری، فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان خوزستان و فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب غرب کشور برگزار شد و گزارشی از فعالیتهای ارتش در استان خوزستان و مأموریتها و برنامهها و رویکردهای این پایگاه ارائه شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از سوابق، ایثار، نقش و برنامههای خدمات پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول در طول دوران دفاع مقدس و بعد از آن و همچنین رشادتها و زحمات آنان در تأمین امنیت کشور امنیت هوائی کشور قدردانی کردند.
رضایی درباره جزئیات سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به اهواز، گفت: جلسه شورای تأمین استان خوزستان در اهواز برگزار شد که در این جلسه اعضای شورای تأمین گزارشی از چالشها، تهدیدها و فرصتهای استان خوزستان ارائه کردند. عمده مسائل استان خوزستان به ویژه در ارتباط با چالشهای مرزی و موضوع لایروبی اروند مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای کمیسیون نیز بر لزوم حل مسائل و مشکلات استان خوزستان به ویژه چالشهای امنیتی آن تاکید کردند.
وی خاطرنشان کرد: جمعبندی جلسه، موضوع لایروبی اروند بود و قرار شد این موضوع در دستورکار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفته و با حضور دستگاههای ذیربط از وزارت امور خارجه و سایر بخشها دنبال شود.
رضایی تصریح کرد: موضوع بعدی مربوط به مرز و مشکلات مرزی مانند پایش مرز و تجهیز مرزها بود که قرار شد این موضوع هم مورد پیگیری قرار گیرد. مورد سوم عوامل مؤثر در ایجاد ناامنی در استان خوزستان بود که قرار شد مورد بررسی و رصد قرار گرفته و برای رفع آن تلاش بیشتری
صورت گیرد.