کد خبر: ۳۰۲۵
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۶

کشف 506 کیلوگرم مواد مخدر در سراوان

جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از کشف بیش از نیم تن مواد مخدر طی عملیاتی در شهرستان سراوان خبر داد.

سرویس شهرستان‌ها-
جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از کشف بیش از نیم تن مواد مخدر طی عملیاتی در شهرستان سراوان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ابراهیم قربانزاده با اعلام این خبر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر، ماموران یگان تکاوری شهرستان سراوان در پی کسب خبری مبنی بر جا به‌جایی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر توسط خودروهای تیزرو در محورهای فرعی، موضوع را به طور ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی تصریح کرد: ماموران در اقدامی هماهنگ و تخصصی موفق به شناسایی خودرو پژو 405 قاچاقچیان شده و پس از تحت نظر گرفتن خودرو، دستور ایست صادر که راننده به دستور پلیس توجه نکرده و به مسیر خود ادامه داده که پس از تعقیب و گریز ماموران موفق به توقیف خودرو و دستگیری راننده آن شدند.
سرهنگ قربانزاده خاطرنشان کرد: ماموران در بازدید از خودرو 50 کیسه حاوی 506 کیلوگرم  تریاک کشف کردند و پس از تکمیل پرونده متهم به مراجع قضایی تحویل شد.