kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۲۳۲۹
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵
گزارش جدید آنروا از توحش صهیونیست‌ها

همه جنگ‌ها «قانون» دارد الّا جنگ غزه اسرائیل به هیچ چیز پایبند نیست

 
 
 
سرویس خارجی-
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی جدید، به توحش صهیونیست‌ها در جنگ غزه تاخته و اعلام کرده است که هر جنگی قوانینی دارد، اما تمامی قوانین جنگ در باریکه غزه توسط «اسرائیل» نقض می‌شوند...!
قوانین جنگ با هدف اعلامیِ حفظ کرامت انسانی و حداقل‌های اخلاقی تدوین شده‌اند. اما معمولاً تدوین‌کنندگان این قوانین، اولین ناقضان آن هم هستند. غربی‌ها با جنگ غزه، نه فقط چنین قوانینی که، هر آنچه بعد از شروع دوران مدرن بافته بودند را، نابود کردند. اکنون غزه به صحنه‌ بی‌قانونی، توحش و بی‌رحم تبدیل شده است؛ جایی که صهیونیسم مرزهای جنون را پشت‌سر گذاشته و حقوق بنیادی میلیون‌ها نفر را به صورت آنلاین و جلوی دید همگان زیر پا نهاده است. این سرزمین کوچک و محاصره‌شده، هر روز شاهد قصه‌ای تازه از ویرانی، درد و بی‌عدالتی است؛ قصه‌ای که در آن قوانین بین‌المللی و منشورهای بشردوستانه، تنها برگه‌هایی بی‌روح و بی‌اثر به نظر می‌رسند.
در همین رابطه «فیلیپ لازارینی»، کمیسر کل آژانس آنروا، در جدیدترین گزارش خود بیان کرد: «تمامی جنگ‌ها قوانین و قواعد خود را دارند، جز جنگ غزه که در آن تمامی قوانین زیر پا گذاشته شده است... حمله به مدارس و بیمارستان‌ها به یک مسئله عادی تبدیل شده است و بی‌توجهی به این اقدامات خطرناک، به عادی‌سازی جنایات جنگی منجر خواهد شد... از ابتدای جنگ، ۱۴هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی جان خود را از دست داده‌اند. اینها تنها اعداد نیستند، بلکه زندگی‌هایی هستند که زودتر از موعد به پایان رسیده‌اند. در واقع، هر ساعت یک کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهد، و این کشتار کودکان به هیچ وجه قابل‌توجیه نیست.»
 جهانی که بی‌حس شده است
«لازارینی» با انتقاد از انفعال جهانی در مقابل این اقدامات تصریح کرد که «جهان نباید در برابر این حوادث بی‌حس و بی‌توجه باقی بماند...آتش‌بس در غزه مدت‌ها است که به تأخیر افتاده است و هر روز تأخیر به معنای قربانی‌شدن جان‌های بیشتری است.» وی سپس خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف این تراژدی انسانی شد.
آوارگان فلسطینی که به‌دلیل محاصره، جنگ و اشغالگری از سرپناه و آرامش محروم شده‌اند، اکنون قربانی خشونت بی‌پایان و خاموشی وجدان جهانی شده‌اند. گزارش کمیسر کل آنروا نه‌تنها به معنای مستندسازی جنایات، بلکه هشداری برای جهانیان است؛ هشداری که می‌گوید سکوت در برابر این جنایات، شراکت در تداوم آنهاست. غزه امروز، آینه‌ای است که جامعه جهانی باید در آن بازتاب بی‌عملی خود را ببیند و بپذیرد که سکوت، عدالت را به تعویق نمی‌اندازد، بلکه به نابودی آن می‌انجامد.
 اسرائیل مانع ورود پزشکان می‌شود
همزمان، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره هشدار داد که بخش عمده‌ای از خدمات بهداشتی در باریکه غزه در معرض ویرانی کامل قرار گرفته است. وی گفت: «در تلاش هستیم گروه‌های پزشکی را به غزه اعزام کنیم، اما ورود آنها به دلیل بمباران‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی اسرائیل با تأخیر جدی مواجه شده است... هر روز از مقامات اسرائیلی می‌خواهیم که اجازه امدادرسانی دهند، اما آنها درخواست‌های ما را قاطعانه رد می‌کنند. مقامات اسرائیلی مانع ورود کمک‌های پزشکی و گروه‌های امدادرسان به غزه می‌شوند، در حالی که اوضاع بهداشتی این منطقه به مرحله بحران رسیده است.»
 توافق برای تبادل اُسرا
مقاومت مردم فلسطین در برابر این همه جنایت، و پاسخ‌هایی که جوانان فلسطینی در میادین جنگ به صهیونیست‌ها می‌دهند اما، در طول یک سال گذشته کم‌کم نتایج خود را نشان می‌دهد و در آخرین اخبار، صهیونیست‌ها توافق کرده‌اند تعداد زیادی از فلسطینی‌های محبوس در حبس ابد را آزاد کنند. رژیم صهیونیستی که به هیچ حقوقی در قبال فلسطینی‌ها پایبند نیست، هزاران فلسطینی را بدون دلیل و حتی برگزاری دادگاه به حبس محکوم کرده است. زندانی‌هایی که از کوچک‌ترین حقوقی برخوردار نیستند و بسیاری از آنها در اردوگاه‌های مرگ رژیم به شهادت می‌رسند. با این حال، مقاومت مردم غزه اکنون جواب داده است و صهیونیست‌ها اعلام کرده‌اند که در ازای آتش‌بس و همچنین تبادل اسرا، ۲۰۰ فلسطینی که محکوم به حبس ابد بودند را آزاد خواهند کرد. به گزارش «ایسنا»، منابع فلسطینی و صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کردند که در راستای مذاکرات مربوط به تبادل اسرا با حماس با آزادی ۲۰۰ فلسطینی محکوم به حبس ابد موافقت کرده است، اما اختلافاتی درباره هویت اسرا که آزاد خواهند شد، وجود دارد. به عنوان مثال منابع می‌گویند رژیم صهیونیستی با آزادی «مروان البرغوثی» مخالف است. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داده است که این با آزادی ۶۵ زندانی امنیتی فلسطینی مخالف است و حماس این را مانع اصلی در مذاکرات می‌داند.
 افشای یک شکست اطلاعاتی دیگر
«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، که از آغاز جنگ علیه فلسطین هدف اصلی حمله به غزه را بازگرداندن اسرای صهیونیست اعلام کرده بود، اکنون در مواجهه با ناکامی‌های پی‌درپی در این زمینه قرار گرفته است. با وجود بمباران‌های گسترده و استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات اطلاعاتی و جاسوسی روز دنیا، رژیم صهیونیستی تاکنون حتی نتواسته یک اسیر زنده پیدا کند. این شکست‌های پی‌درپی موجب افزایش فشارها بر دولت «نتانیاهو» برای پذیرش آتش‌بس و بازگرداندن اسرا شده است. به‌ویژه، حملات رژیم صهیونیستی به‌گونه‌ای بوده که جان چندین اسیر صهیونیست را گرفته است، امری که موجب تظاهرات‌های گسترده و اعتراضات شدید علیه کابینه «نتانیاهو» شده است. اما در تازه‌ترین افشاگری‌ها، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که حدود یک‌سال پیش، نیروهای ویژه «اسرائیلی» عملیاتی را برای آزادی «نوعا ارگمانی»، اسیر زن اسرائیلی که در ژوئن گذشته آزاد شد، آغاز کردند. اما در ادامه این عملیات، مشخص شد که اطلاعات دریافتی درباره این اسیر کاملاً اشتباه بوده است و در نتیجه شکست اطلاعاتی، یکی دیگر از اسرای «اسرائیلی» کشته شد.
بر اساس گزارش‌ها، نیروهای ویژه «اسرائیلی» پس از باز کردن در ساختمانی، با تیراندازی نیروهای مقاومت مواجه شدند و عملیات نجات اسیر «اسرائیلی» به یک عملیات خارج کردن نظامیان زخمی تبدیل شد. در این عملیات، شماری از نیروهای ویژه «اسرائیلی» به شدت زخمی شدند. به گزارش کانال 12 رژیم، نیروهای «اسرائیلی» پس از بازگشت مجدد به ساختمان مذکور، متوجه شدند که موجب مرگ یک اسیر دیگر خود شده‌اند.
 زمستان در غزه
رژیم صهیونیستی از همان ابتدای تشکیل، تنها یک هدف داشت: پاکسازی قومی فلسطین و از بین بردن ساکنان بومی آن. در راستای این هدف، رژیم در جنگ کنونی نیز هرآنچه در توان دارد انجام می‌دهد تا از ورود هرگونه مواد سوختی، غذایی و دارویی به غزه جلوگیری کند.
این وضعیت محاصره دائمی، در دوران زمستان بسیار سخت‌تر از همیشه می‌شود؛ زیرا سرما و بارش‌های پی‌درپی، شرایط زندگی را برای مردم غزه طاقت‌فرسا می‌کند. خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در گزارشی به مشکلات و مشقت‌های مردم غزه در فصل سرما پرداخته و نوشته است که بسیاری از حدود ۲میلیون فلسطینی که توسط رژیم صهیونیستی آواره شده‌اند، اکنون در تلاشند تا خود را از سرمای شدید زمستان، باد و باران محافظت کنند.
به گفته امدادگران و آوارگان غزه، کمبود پتو و لباس گرم و همچنین عدم دسترسی به چوب برای ایجاد آتش، زندگی آوارگان را به شدت دشوار کرده است. بسیاری از چادرهای برزنتی که مردم غزه در آن زندگی می‌کنند، به دلیل ماه‌ها استفاده پوسیده و با وصله و پینه به هم دوخته شده است.