از حذف درخت ایرانی تا پذیرفتن دانه ضد ایرانی!(اخبار ادبی و هنری)
درحالی که نماینده سینمای ایران از اسکار 2025 کنار گذاشته شد، یک فیلم فوقالعاده ضعیف صرفاً بهخاطر محتوای ضد ایرانی به جمع نامزدهای اولیه این مراسم راه یافت!
مراسم اسکار که قبلا نیز به آثار ضد ایرانی همچون «آرگو» توجه ویژه نشان داده بود و بدون شایستگی جایزه بهترین فیلم را به چنین آثاری داده بود، این بار نیز سیاسی و علیه ایران رفتار کرد. اعلام نامزدهای اولیه اسکار 2025 و قرار گرفتن نام یک اثر ماقبل فیلم به نام «دانه انجیر معابد» درمیان نامزدهای اولیه، شگفتانگیز است. هرچند که عدم راهیابی فیلم «در آغوش درخت» نماینده سینمای ایران دور از انتظار نیست و به دلیل نداشتن شاخصهای مدنظر اسکار از ابتدا هم میشد پیشبینی کرد که این فیلم به مراحل بالاتر اسکار راه پیدا نخواهد کرد، اما هر بیننده منصفی بر این نظر صحه خواهد گذاشت که فیلم «دانه انجیر معابد» در مقایسه با «در آغوش درخت» مثل مقایسه یک تیم درجه سه محلی با تیم ملی برزیل است! اثر جدید محمد رسول اف که مجموعه تصاویری به هم پیوسته درجهت تبلیغ علیه کشورمان و ملت ایران است، اساساً یک فیلم حرفهای و قابل تماشا نیست و ورود آن به جمع نامزدهای اولیه اسکار 2025 صرفاً بخشی از طرح ایرانهراسی از سوی نهادهای خارج از کشور محسوب میشود.
گفتنی است، اخیراً نیز فیلم «احمد» از دیگر محصولات سینمای ایران که در جشنواره فیلم مسلمانان کانادا پذیرفته شده بود، با کارشکنی مقامات دولتی کانادا از این جشنواره کنار گذاشته شد!