برگزیدگان مسابقات حفظ قرآن جوایز خود را به جبهه مقاومت اهدا کردند (اخبار ادبی و هنری)
تعدادی از حفاظ مهد قرآن کریم حوزه آبادان در پویش اهدای طلا جهت تقویت جبهه مقاومت، هدایای آزمون حفظ کشوری خود را برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان اهدا کردند.
به گزارش خبرنگار کیهان، سی و یکمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج، مرحله ناحیهای به میزبانی کانون مهد قرآن حوزه ۲۴۲ عقیله بنیهاشم علیهالسلام ناحیه مسلم ابن عقیل علیهالسلام با حضور و استقبال بینظیر فعالان قرآنی روز پنجشنبه همزمان با ولادت حضرت زینب سلامالله علیها مورخه ۱۷ آبان در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.
بنا به گزارش مسئولان این مهد قرآنی از برگزاری فرآیند قریب به یکساله شانزدهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن با نام «ترنم وحی» ویژه حافظان عضو مؤسسه کشوری مهد قرآن در سراسر کشور تعداد 76 نفر به آمار حافظان کل قرآن اضافه شده است. این مؤسسه قرآنی همچنین در زمینه برگزاری جلسات خانگی قرآن کریم نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.
همچنین، در اقدامی جالب توجه تعدادی از حفاظ مهد قرآن کریم حوزه آبادان در پویش اهدای طلا جهت تقویت جبهه مقاومت، هدایای آزمون حفظ کشوری خود را برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان اهدا کردند.