kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۸۷۹۹
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳
 حریدی‌ها مقابل دفتر سربازگیری تل‌آویو:

می‌میریم اما سربازی نمی‌ریم!


 
 سرویس خارجی-
«حریدی»‌ها که با تجمع مقابل اداره سربازگیری تل‌آویو شعار می‌دادند، حاضرند بمیرند اما به میادین جنگ پا نگذارند، از سوی نیروهای امنیتی این رژیم سرکوب، بازداشت و منتقل شدند.
به دلیل تلفات بالا و طولانی‌شدن جنگ، رژیم صهیونیستی علاوه‌بر به خدمت گرفتن افراد میانسال به بالا، به سراغ «حریدی»‌ها هم رفته است. «حریدی‌ها» به یهودیان «فرا ارتودوکس» می‌گویند که، تشکیل حکومت یهودی را مجاز نمی‌دانند و در جنگ‌ها هم شرکت نمی‌کنند. آنها عقاید مذهبی خاصی دارند که بعضا از سوی غیرمذهبی‌های صهیونیست نیز طرد می‌شوند. اما تلفات بالا و کمبود نیرو در میادین جنگ سبب شده است که، طرح سربازگیری از آنها مطرح شود. 
«حریدی»‌ها هم برای این که وارد نظام وظیفه نشوند، طی دو روز گذشته تجمعاتی را مقابل اداره سربازگیری تل‌آویو برگزار کردند. اما نیروهای امنیتی با یورش به تجمع آنها، اقدام به قلع‌وقمع و دستگیری آنها کردند. بر اساس گزارش‌ها و تصاویری که منتشر شده است، حریدی‌ها فریاد می‌زدند: «می‌میریم اما سربازی نمی‌ریم.»
گزارش مهم «هاآرتص»
دیروز اما به نقل از روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام شد، تعداد سربازان به هلاکت رسیده در نوار غزه در ماه گذشته به دلیل انفجار بمب‌های کار گذاشته شده در مقایسه با تلفات ناشی از موشک‌های ضد‌تانک و دیگر ابزارهای جنگی افزایش یافته است. این روزنامه تاکید کرد آنها به دلیل انفجار بمب‌های کار گذاشته شده در منازل و دیگر ساختمان‌ها کشته شده‌اند.‌ هاآرتص اعلام کرد دلیل عدم کشف مواد منفجره پیش از انفجار ناشی از اتخاذ سیاست مربوط به کاهش استفاده از نیروی هوائی و پشتیبانی توپخانه از نیروی زمینی است.
هاآرتص: فلسطینی‌ها تروریست نیستند
مالک روزنامه «هاآرتص» اما در اقدامی بی‌سابقه، به حمایت از «مبارزان فلسطینی» پرداخت. «عاموس شوکین» با اعلام این که «دولت نتانیاهو خواهان تداوم و افزایش شهرک‌سازی غیرقانونی در خاکی است که مالکیت آن به کشور فلسطین بازمی‌گردد»، اضافه کرد: «این دولت به اعمال و تحمیل ساختار آپارتاید وحشی‌گرایانه علیه ملت فلسطین اهمیتی نمی‌دهد و نسبت به هزینه‌ای که دو طرف با دفاع این دولت از شهرک‌سازی‌ها پرداخت می‌کنند، بی‌توجه است.» او در ادامه با نامیدن فلسطینی‌ها با عنوان «مبارزان فلسطینی» گفت: «این در حالی است که اسرائیل با مبارزان آزادی فلسطین می‌جنگد و نام آنها را تروریست گذاشته است. دولت فعلی همچنین از پاکسازی نژادی فلسطینیان در بخش‌هایی از سرزمین‌های اشغالی حمایت می‌کند. این بدان معناست که اتفاقات جاری در سرزمین‌های اشغالی و بخش‌هایی از غزه نکبت دوم است.» ساعتی از این اظهارات روشنگرانه نگذشته بود که خبر رسید، مراکز اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی این روزنامه را به شدت تحت فشار گذاشته‌اند. واقعیت این است که، برخی کارشناسان در سرزمین‌های اشغالی، بهتر از هرکسی می‌دانند، رژیم صهیونیستی در حال انجام چه جنایاتی است و چه دروغ‌هایی به خورد افکار عمومی خود و جهان می‌دهد و تحمل این وضع برای‌شان سخت شده است. ضمن این که، خوب می‌دانند روندی که نتانیاهو و ارتش این رژیم در پیش گرفته است، دیر یا زود کار این رژیم را خواهد ساخت.
همزمان روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز نوشت فقط در در ماه اکتبر(ااواخر مهر و اوایل آبان) 64 سرباز و 24 شهرک‌نشین کشته شده‌اند و 4600 موشک و پهپاد نیز به سمت اسرائیل شلیک شده است و آژیر خطر نیز 14000 بار به صدا درآمده و 101 اسیر هم هنوز اسیر مانده‌اند. 
نامه 1000 نویسنده
بیش از هزار نویسنده در جهان نیز خواستار تحریم صنعت نشر رژیم صهیونیستی شده‌اند. بر اساس گزارش‌هایی که منتشر شده است، 1000 نویسنده از سراسر جهان در کارزاری مخالفت خود را با سلب مالکیت فلسطینیان به دست رژیم اسرائیل اعلام کردند و در مقابل کارزاری هم علیه آنها توسط برخی نویسندگان دیگر به راه افتاده است. دلیل این امر، نسل‌کشی این رژیم در غزه عنوان شده است. موضوعی که دولت انگلیس پنجشنبه حاضر نشد زیر بار آن برود و گفت به اعتقاد او کشتار 50هزار نفر در غزه، نسل‌کُشی نیست!