کد خبر: ۲۹۷۶۱
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۶

آغاز بارگیری نفت در شناور جدید صادراتی خلیج‌فارس

بارگیری نفت میدان‌های سروش و نوروز در شناور جدید صادراتی خلیج‌فارس آغاز شد.


مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: روزانه بیش از 70 هزار بشکه نفت خام به این شناور منتقل می‌شود و هم‌اکنون 250 هزار بشکه نفت خام در این شناور ذخیره شده است.
حافظی افزود: تا چند روز آینده انتقال نفت ادامه دارد و قرار است حدود 600 هزار بشکه نفت در این شناور ذخیره‌سازی شود تا برنامه‌های راه‌اندازی آن به صورت کامل انجام گیرد.
وی اضافه کرد: شناور خلیج‌فارس تا یک ماه آینده، بارگیری می‌شود. پایانه شناور صادراتی نفت خام خلیج‌فارس با ظرفیت دو میلیون و 200 هزار بشکه مجهز به پیشرفته‌ترین سامانه‌های اندازه‌گیری است.
این شناور نفت سنگین و ویژه میدان‌های سروش و نوروز واقع در منطقه را صادر می‌کند.
سال‌های گذشته نفت میدان‌های سروش و نوروز در پایانه شناور سورنا ذخیره و از همانجا بارگیری می‌شد. با بهره‌برداری نهایی از شناور صادراتی خلیج‌فارس صادرات نفت این میدان‌ها از شناور سورنا به خلیج‌فارس منتقل می‌شود.
میدان‌ سروش و نوروز به همراه میدان‌های هندیجان و بهرگانسر در منطقه بهرگان در کنار بندر امام حسن از توابع شهرستان دیلم استان بوشهر قرار دارد.