kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۷۵۲۲
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
همزمان با تقویت زرادخانه‌های اتمی آمریکا

بایدن: جهان باید برای از بین بردن زرادخانه‌های اتمی تلاش کند!

 
 
 
بایدن در حالی که دولتش در حال گسترش زرادخانه هسته‌ای آمریکا است، در بیانیه‌ای اعلام کرد «جهان باید برای از بین بردن کامل زرادخانه هسته‌ای تلاش کند.»(!)
سیاست هسته‌ای آمریکا مانند سیاست حقوق بشری این کشور هموراه گرفتار معیارهای دوگانه بوده است. اگر دوستان آمریکا حقوق بشر را نقض کنند یا دنبال برنامه هسته‌ای بروند آمریکا یا سکوت می‌کند یا حمایت می‌کند. اما اگر دشمنان آمریکا حتی اقدام ضد حقوق بشری مرتکب نشوند و صرفاً در حال دفاع از خود باشند یا حتی به دنبال برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز هم باشند، با شدیدترین برخوردها از سوی واشنگتن مواجه می‌شوند. هیچ کس در این کره خاکی نیست که بتواند، این موضوع را رد کند. آمریکا در حالی که روی نسل‌های جدید سلاح‌های هسته‌ای سرمایه‌گذاری سنگینی کرده است، به دنبال محدود کردن این سلاح‌ها در محیط بین‌المللی است. به عبارتی این کشور فقط و فقط خواهان این است که سلاح‌های اتمی در دستان خودش باشد.
رئیس‌جمهور آمریکا در همین رابطه، بیانیه مضحکی صادر کرده است. در بیانیه او آمده است: «ما باید به پیشرفت به سوی روزی ادامه دهیم که در نهایت و برای همیشه بتوانیم جهان را از شر سلاح‌های هسته‌ای خلاص کنیم. آمریکا آماده مذاکره با روسیه، چین و کره‌شمالی بدون پیش شرط برای کاهش تهدید هسته‌ای است.» به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بایدن همچنین تاکید کرد که تاخیر و تعلل در جلوگیری یا پیشگیری از پیشرفت کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای هیچ منفعتی برای این کشورها ندارد. این بیانیه در ارتباط با اعطای جایزه صلح نوبل به یک سازمان ژاپنی مربوط به بازماندگان بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی به نام «نیهون هیدانکو» بوده است. وی اما در پیام تبریک خود به این سازمان ژاپنی این حقیقت را نگفت که این آمریکا بود که مسئول بمباران اتمی این ۲ شهر ژاپنی است.
ادعای بایدن برای تلاش برای کاهش سلاح‌های هسته‌ای در جهان در حالی است که بر اساس اعلام دفتر بودجه کنگره آمریکا بودجه تعریف شده برای ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲ در نیروهای هسته‌ای آمریکا ۷۵۶ میلیارد دلار است. علاوه‌بر این، آمریکا همچنان به تقویت حضور نظامی خود در اروپا ادامه می‌دهد و موشک‌های دوربرد را به این منطقه می‌رساند که در حال انتقال به نیروهای مسلح اوکراین است و همچنین قصد دارد سامانه‌های جدید دوربرد از جمله سلاح‌های مافوق صوت را در آلمان مستقر کند.
پیشنهاد جنجالی ترامپ
خبر دیگر از آمریکا این که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا پیشنهاد استفاده از ارتش این کشور برای مقابله با «دشمن داخلی» در انتخابات پنجم نوامبر (۱۵ آبان) را مطرح کرد و گفت که وی نگران «دیوانگان چپ رادیکال» است. به گزارش ایرنا، ترامپ یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز با بیان اینکه وی نگران هرج و مرج هوادارانش یا بازیگران خارجی نیست، اظهار کرد: به نظر من، مشکل بزرگ‌تر افراد داخلی هستند. ما بعضا افراد بسیار بد و بیماری داریم. دیوانگان چپ رادیکال. وی افزود: فکر می‌کنم، در صورت لزوم، این مسئله باید به آسانی توسط گارد ملی یا ارتش رسیدگی شود. نامزد جمهوریخواهان گفت: همیشه گفته‌ام که ما دو دشمن داریم. یکی، دشمن خارجی و دیگری دشمن داخلی. به نظر من، دشمن داخلی خطرناک‌تر از چین و روسیه است.
وی با بیان اینکه یک «رئیس‌جمهور باهوش» می‌تواند «بسیار به راحتی» با دشمنان خارجی مقابله کند، اظهار کرد: مقابله با دیوانگان داخلی مثل آدام شیف بسیار سخت‌تر است. من او را دشمن داخلی می‌نامم. آدام شیف نماینده ایالت کالیفرنیا از حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا و از منتقدان اصلی ترامپ است. در آمریکا بسیاری نگران هستند که در صورت پیروزی یا حتی شکست ترامپ این کشور وارد دوره‌ای از بی‌ثباتی و خشونت سیاسی شدید شود.