کد خبر: ۲۹۵۷۲
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۲

تغییر شماره تلفن‌های یزد از 28 آبان

تلفن‌های ثابت استان یزد از 12 بامداد روز 28 آبان ماه جاری با حذف کد، هشت رقمی می‌شود.

یزد- خبرنگار کیهان:

مدیرعامل شرکت مخابرات استان یزد با اعلام این خبر گفت: موضوع هم کدسازی تلفن ثابت در کشور از مدت‌ها پیش مطرح شده و یزد بیست و هشتمین استانی است که این طرح در آن به مرحله اجرا درمی‌آید.
مهدی مقوم با اشاره به اینکه تعرفه‌ها به دو شکل تعریف خواهند شد، اضافه کرد: تعرفه‌های داخل استان و تعرفه‌های خارج از استان به دنبال اجرای این طرح، ملاک عمل قرار خواهند گرفت و شهروندانی که تلفن‌های بین شهری آنها بیشتر است، با کاهش هزینه قبوض تلفن مواجه خواهند بود. وی افزود: تماس از هر نقطه از استان بدون کد، دقیقه‌ای 30 ریال خواهد بود که این رقم ثانیه به ثانیه محاسبه می‌شود، این رقم قبل از هم کد سازی، 300 ریال بوده است.
مقوم گفت: تلفنهای داخل شهر یزد نیز دقیقه‌ای 23 ریال محاسبه خواهد شد که تنها در این بخش اندکی شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.
وی اظهار داشت: در شهر یزد که 61/5 درصد مشترکان را در بر می‌گیرد، تنها با اضافه شدن رقم 3 در ابتدای شماره‌های قبلی، شماره‌ها هشت رقمی می‌شود و همچنین کد سطح استان به 035 تغییر می‌کند.
مقوم گفت: 20درصد مشترکان نیز رقم‌های ششم و هفتم و 9درصد دیگر نیز شماره‌های پنجم، ششم و هفتم آنها تغییر خواهد کرد.