کد خبر: ۲۹۵۰۸۹
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
سفیر ایران در روسیه خبر داد

دیدار پزشکیان و پوتین در جریان اجلاس بریکس در کازان

 
 
 
سفیر تهران در مسکو در گفت‌وگو با «تاس» اعلام کرد که رئیس‌جمهور ایران در اجلاس «بریکس» شرکت خواهد کرد.
کاظم جلالی، سفیر تهران در مسکو در گفت‌وگو با «تاس» با اعلام حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در اجلاس سران «بریکس» در کازان، گفت که پزشکیان قصد دارد تا در این سفر با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه نیز دیدار کند.
وی اظهار داشت: او (پزشکیان) در اجلاس بریکس در کازان شرکت خواهد کرد. هم‌اکنون در حال تدارک برنامه‌ها هستیم تا این سفر برای روابط دوجانبه‌مان (ایران و روسیه) مفید و موفقیت‌آمیز باشد.
سفیر تهران در مسکو افزود: درباره روابط دوجانبه هم باید بگویم که ملاقاتی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ریزی شده است. همچنین دیدارهای دوجانبه با سایر سران و همچنین ایرانیان مقیم و سخنرانی در اجلاس (بریکس) در برنامه قرار دارد.
روسیه از اول ژانویه ۲۰۲۴ ریاست دوره‌ای گروه بریکس را برعهده گرفته است و تا پایان سال با برگزاری بیش از ۲۰۰ رویداد و طیف وسیعی از موضوعات، این کرسی را در اختیار خواهد داشت.
عمده رویداد دوران ریاست روسیه، اجلاس بریکس در کازان است که اکتبر ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. جمهوری اسلامی ایران اول ژانویه ۲۰۲۴ به طور رسمی به بریکس پیوست.