کد خبر: ۲۹۵۰۸
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۲

فضای سبز کشور با 124 میلیون متر مکعب آب تصفیه شده آبیاری می‌شود

مدیر کل دفتر حفاظت و بهره‌برداری منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: 124 میلیون متر مکعب از آب تصفیه شده در کشور برای آبیاری فضای سبز بهره‌برداری می‌شود.


به گزارش ایرنا، «سیدمحمدعلی مصطفوی» در شورای اداری استان سمنان افزود: الگوی فضای سبز در کشور باید متناسب با شرایط بومی و منطقه‌ای تغییر کند و به سمت ایجاد فضای سبز «کم‌آب‌طلب» برویم.
وی با یادآوری اینکه 6 هزار روستا در کشور به علت کمبود آب با تانکر آبیاری می‌شوند، اضافه کرد: کاهش آبدهی چاه‌هایی که برای آشامیدن استفاده می‌شوند، نگران‌کننده است.
مدیرکل دفتر حفاظت و بهره‌برداری منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران از تعریف 15 پروژه در شورای عالی آب کشور خبر داد و تصریح کرد: این پروژه‌ها به منظور احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی به تصویب رسیده است.
وی با اشاره به این که چهار درصد از اهداف 15 پروژه تعریف شده در شورای عالی آب کشور باید از طریق تغذیه مصنوعی مخازن انجام شود، اظهار داشت: 70 درصد اهداف این پروژه‌ها باید با تغییر رویکرد و کنترل مصرف به نتیجه برسد.
مصطفوی گفت: برخورد با برداشت‌های بدون مجوز و بهره‌برداری‌های غیرمجاز نیز دستور جدی کار وزارت نیرو است که اکنون در این مورد 300 میلیارد ریال بدهی در کشور وجود دارد.
مدیرکل دفتر حفاظت و بهره‌برداری منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان این که در بیشتر دشت‌های کشور پدیده فرو نشست رخ داده است، گفت: دشت تهران سالانه 36 سانتیمتر نشست دارد و در واقع این پدیده بیانگر مرگ این آبخوان است.