کیهان و خوانندگان
* آقایان دولتی لطفا از شعار فاصله بگیرید و به عمل بپردازید! این فرمایش حضرت آقا را هم تابلویی کنید و در مقابلتان نصب کنید که در اولین دیدارتان فرمود: «چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زودگذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد، کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای رئیسی عزیز ما در این سه سال کارهای خوبی انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءالله ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید.»
ذوقی
*انصاف حکم میکرد با دکتر ارمکی که دهها اهانت به مردم و نظام کرده و دروغهای شاخدار گفته است برخورد میشد نه با دکتر علی انتظاری جامعهشناس برجسته و انقلابی و رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی که بعد از یک سهو لسان بلافاصله هم عذرخواهی کرده بود.
سیاحی
* تقی آزاد ارمکی از فعالان سیاسی اصلاحطلب در کنار بیانات توهینآمیز درباره مردم، نظام، عالمان دینی و.. مدعی شده است که در دولت سیزدهم همه دنیا علیه ایران بسیج شدند! ادعای بسیج شدن همه دنیا علیه ایران در دولت سیزدهم در حالی است که در دوره کوتاه ولی پر از عزت وسرفرازی همین دولت، ایران به صورت یکی از ارکان پیمانهای مهم بینالمللی مثل شانگهای و بریکس درآمد و ۶۸ تن از سران، مقامات ارشد کشورها و سازمانهای منطقهای و بینالمللی در مراسم تجلیل از شهید رئیسی که به میزبانی سرپرست ریاست جمهوری در محل سالن اجلاس سران تهران برگزار شد حضور یافتند. از نظر غربزدهها دنیا در پنج شش کشور زورگوی درحال افول غربی خلاصه میشود. اگر جمهوری اسلامی با آنها رابطه نداشته باشد گویا با هیچ کشوری رابطه نداشته است!
نعیمآبادی
* در راهپیمایی اربعین امسال دست نوشته یک زائر ایرانی بیش از هر دست نوشته دیگری توجه همگان را به خود جلب کرده بود. زیر عکس شهید رئیسی نوشته شده بود وقتی با رای ما انتخاب شد هزاران گام برداشت، به یاد او یک گام بردار زائر. برای شادی روح شهید جمهور سید ابراهیم رئیسی صلوات.
غیاثوند
* اصلاحطلبان به انحای مختلف از همین ابتدا قصد ندارند مسئولیت کارنامه دولت چهاردهم را بپذیرند. آنها روزی از پوپولیست بودن آن میگویند، روزی از بیبرنامگی، روز دیگر در سطح طبقه متوسط نبودن و... را مطرح میکنند. اما از سوی دیگر برای بهدست آوردن تمامی لایههای میانی مدیریتی آن برنامهریزی سنگینی کردهاند. به طور خلاصه فرصتطلبی اصلاحطلبان از همین حالا شروع شده و تلاش میکنند چنان در عرصه سیاسی امروز بازی کنند که نسبتشان با دولت آقای پزشکیان نامشخص باقی بماند.
تولیت
* براساس مطالعات اندیشکدههای غربی، کنار گذاشتن تحریم برخلاف منافع ملی آمریکاست و این اقدام هرگز به صورت کامل رفع نخواهد شد. علت رفع موقت اندکی از تحریمها در یکی از مقاطع نیز «شرطی سازی» رفتار ایران و تلاش برای مهار آن بوده است. در واقع برنامه راهبردی آمریکا مهار ایران است و فرقی ندارد ترامپ به قدرت برسد یا کامالا هریس. تنها در نوع مهار و تکنیکهای مهار ایران متفاوت عمل میکنند.
کماسایی
*رژیم کودک کش اسرائیل وحشیگری و جنایات خود در غزه را به حدی رسانده که جوان آمریکایی با در دست داشتن پرچم ایران به خبرنگار شبکه صهیونیستی اینترنشنال میگوید من پرچم ایران را به دست گرفتم چون ایران ضدصهیونیستیترین کشور دنیاست و ما از آنها و سیاستهایشان حمایت میکنیم.
آذربیگی
* محمد خزائی یکی از بازداشتشدگان حج امسال بیش از دوماه بازداشت غیرقانونی و فقط به جرم حمل پرچم فلسطین از زندان عربستان آزاد شد! چرا برای یک حکومت داعیهدار خادمالحرمین، داشتن پرچم کشور مظلوم فلسطین برای او این قدر درد آور است؟ جا دارد هم دستگاه قضائی و هم دستگاه دیپلماسی آن را پیگیری و از دولت سعودی مطالبه نمایند که واقعا جرم این حاجی عزیز چه بوده است؟
اصغری
* مهمترین ضربهای که دولت روحانی به کشور زد این بود که به دنیا گفتند ما نمیتوانیم و باید کدخدایی آمریکا را بپذیریم. ضررهای دلاری و ریالی قابل جبران هستند، اما چیزی که قابل جبران نبود این بود که به بچهها و جوانهای ما القاء کردند راه نجات کشور فقط این است که باید زیر سایه کدخدا رفت.
فردوسیان
* آمریكاییها با صادرات خونهای آلوده به انگلیس باعث مرگ یا بهتر بگوییم قتل عام 3 هزار نفر و مصدوم شدن 30 هزار نفر شهروند انگلیسی شدند.جالب این که مردم و دولت انگلیس نسبت به دولت آمریکا هیچ عکسالعملی نشان ندادند. اما همین مردم انگلیس هفته گذشته به دلیل مرگ مشكوک سه كودک شهر ساوتپورت به خیابانها ریختند و همه چیز را به آتش كشیدند. دلیل آن این است که دو رسانه كلیدی در انگلیس یعنی بیبیسی فارسی و بیبیسی انگلیسی از دل این دو حادثه نفرت علیه مسلمانان و پناهندگان و مهاجران استخراج كردند و نگذاشتند نطفه نفرت علیه آمریكا به دلیل كشتار سه هزار نفر در ذهن مردم شكل بگیرد، چه برسد به اینكه به یک شورش خیابانی منجر شود.
پازوکی
* وقتی دولت آلمان از روی دشمنی با ایران به مرکز اسلامیهامبورگ با بیش از هفتاد سال سابقه کار فرهنگی و دینی حمله میکند، باید هم در مقابل منتظر پایین آوردن تابلو مؤسسات خودش در قلب تهران هم باشد. به قول قدیمیها چیزی که عوض دارد گله ندارد.
راییجی
* توجه غربگدایان داخل کشور را به این اعتراف آشکار و تکاندهنده بایدن رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی اخیرش جلب میکنم که گفته است وقتی در دنیا سفر میکنم شرمنده میشوم. چون در آمریکا کودکان بیشتر از سرطان و یا هر دلیل دیگر بر اثر شلیک گلوله میمیرند. افراد خود تحقیر باز بگویند آمریکا خوب جایی است.
شکرنابی
* تلاش ظاهری کشورهای غربی بخصوص آمریکا برای توقف درگیریها و آتشبس در غزه عمدتا مصرف داخلی و یا انتخاباتی داشته است. به نظر میرسد این کارشان تاکتیکی برای کمک به رژیم اشغالگر و مدیریت تبعات گسترش بحران در منطقه برای این رژیم باشد. از سوی دیگر مقصرنمایی حماس برای تحقق نیافتن آتشبس در همین چارچوب قابل تحلیل است.
عزیزیان
* وزیر خزانهداری و دارایی ترکیه گفته تورم این کشور در مسیر بهبودی است.باید گفت چرا نباشد؟ در این نسلکشی علیه مسلمانان این ترکیه است که فقط به منافع اقتصادی خود فکر میکند و کشتی کشتی بار میزند و به کودککشها کمک میکند.
حاجی محمدی
*یکی از نمایندگان از طرح مجدد تعطیلی روزهای شنبه در مجلس صحبت کرده است. عرض میکنیم مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهاد نظارت بر مصوبات مجلس نیز آن را مغایر با مصالح دانسته و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفتهاند، چگونه دوباره به مجلس بر میگردد؟
یحیوی