کد خبر: ۲۹۴۰۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۰

اخبار کوتاه از فوتبال

 
 
توصیه برای کاهش محرومیت بیرانوند
در شرایطی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال هنوز رأی خود را درخصوص پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند به دلیل فسخ یکطرفه و همچنین شکایت آنها از باشگاه تراکتور تبریز اعلام نکرده است، برخی توصیه‌ها به فدراسیون فوتبال صورت گرفته تا محرومیت احتمالی این بازیکن کاهش پیدا کند.
این توصیه از آنجا صورت گرفت که در گمانه‌زنی‌های قبل از صدور نهائی رای عنوان شده بود که علیرضا بیرانوند به پرداخت حدود ۲۰ میلیارد تومان به باشگاه پرسپولیس و چهار ماه محروم از حضور در میادین محکوم خواهد شد.
به همین خاطر یکی از مسئولان رده بالای کشور به فدراسیون فوتبال توصیه کرده است که میزان محرومیت دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران کاهش پیدا کند تا این بازیکن بتواند هم برای تیم ملی و هم برای تراکتور به میدان برود.
 این مسئول که اصالتی تبریزی دارد صرفا پیشنهاد و توصیه خود را مطرح کرده و تصمیم گیری نهائی با فدراسیون فوتبال است. البته برخی نمایندگان مجلس هم تلاش‌هایی را برای کاهش محرومیت دروازه‌بان تیم فوتبال تراکتور انجام و مذاکراتی را با مسئولان فدراسیون فوتبال انجام داده‌اند اما هنوز نتیجه این رایزنی‌ها مشخص نشده است. یکی از دلایل تاخیر در صدور رای هم همین تماس‌ها و توصیه‌ها عنوان شده است.
فدراسیون فوتبال که برای بررسی شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند زمان زیادی را صرف کرده، در حال بررسی شرایط این پرونده برای کاهش رای نهائی است. با این حال رئیس فدراسیون فوتبال تاکید داشته است که استقلال کمیته تعیین وضعیت باید حفظ شود و رای باید طبق اساسنامه صادر شود.
پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند در شرایطی هنوز به صدور رای نرسیده که قرار است دیدار دو تیم سرخپوشان تهرانی و تبریزی در هفته دوم لیگ بیست و چهارم روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه سهند تبریز برگزار شود و علیرضا بیرانوند هم در صورتی که رای صادر نشود مانند دیدار هفته اول درون دروازه تراکتور قرار خواهد گرفت.
به نظر می‌رسد با توجه به حساسیت‌هایی که این دیدار دارد و شرایطی که طرفداران تیم فوتبال تراکتور تبریز رقم زده‌اند رای کمیته تعیین وضعیت به بعد از دیدار با پرسپولیس موکول شود تا بیرانوند بتواند برای تیم تبریزی به میدان برود.
بلاتکلیفی عجیب مدافع استقلال
محمدحسین مرادمند، مدافع تیم فوتبال استقلال که صحبت‌های زیادی در رابطه با جدایی‌اش از این تیم مطرح شد، در وضعیت بلاتکلیفی عجیبی قرار دارد.
ظاهرا طبق قراردادی که فصل گذشته با مرادمند بسته شده بود، مشخص شد که او با استقلال قرارداد دارد. مرادمند با توجه به جذب بازیکن در خط دفاع و عدم پاسخ شفاف مسئولان استقلال به او برای ادامه همکاری، خواستار فسخ قراردادش شد، اما پاسخی به درخواست او داده نشد. این در حالی بود که مرادمند از تیم‌های پرسپولیس، فولادخوزستان، گل‌گهر سیرجان، تراکتور تبریز و... پیشنهاد جدی داشت.
با گذشت زمان، تیم‌ها یارگیری خود را انجام دادند و مرادمند نتوانست تکلیفش را با استقلال مشخص کند. این موضوع باعث شد که مرادمند تصمیم بگیرد طبق قرارداد در استقلال بماند و حتی از نزدیک نظاره‌گر دیدار آبی‌پوشان با شمس‌آذر در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین شود.
در مورد مرادمند باید گفت اگر زودتر تکلیف این بازیکن مشخص می‌شد می‌توانست راهی یکی از تیم‌های پیشنهاد دهنده شود اما با شرایط فعلی نه توانست به تیمی برود و نه فعلا در استقلال جایی دارد و مشخص نیست آینده فوتبالی او چه خواهد شد.
ورزشگاه ۲ دیدار لیگ برتر اعلام شد
با اعلام سازمان لیگ فوتبال ورزشگاه دو دیدار هفته دوم لیگ بیست و چهارم مشخص شد.
در حالی که تنها چند روز تا برگزاری بازی‌های هفته دوم زمان باقی مانده، ابهامات زیادی درباره محل میزبانی استقلال در اولین بازی فصل جدید وجود داشت که حالا سازمان لیگ محل برگزاری دیدار هفته دوم استقلال و ملوان را مشخص کرده است. به گزارش سازمان لیگ فوتبال، دیدار دو تیم استقلال – ملوان انزلی روز جمعه ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار می‌شود.
 با این حال دیروز از باشگاه استقلال خبر رسید که آبی پوشان با این تصمیم مخالفت کرده و تمایلی به میزبانی از تیم مازیار زارع در قزوین ندارند. باید دید بالاخره این کلاف سر در گم چه زمانی باز می‌شود و دیدار دو تیم در چه شهری برگزار خواهد شد.
همچنین مسابقه چادرملو – شمس آذر قزوین نیز روز جمعه ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه پاس قوامین تهران برگزار خواهد شد.
ورزشگاه آزادی برای نخبگان آسیا آماده می‌شود
دبیر کارگروه ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌های لیگ برتر گفت که ورزشگاه آزادی برای مسابقات لیگ نخبگان آسیا آماده خواهد شد.
داود رفعتی در جمع خبرنگاران درخصوص اینکه النصر عربستان برای مسابقات لیگ نخبگان آسیا دوبار به ایران می‌آید و چه تدابیری برای انتخاب ورزشگاه میزبان استقلال و پرسپولیس اندیشیده شده است، گفت: مطمئنا ورزشگاه آزادی تا آن زمان آماده خواهد شد. در این میان ورزشگاه تختی را نیز بین‌المللی می‌کنیم تا این ورزشگاه را نیز داشته باشیم.
مسابقات لیگ نخبگان آسیا از 25 شهریور ماه آغاز می‌شود.
برگزاری قرعه‌کشی لیگ دسته اول فوتبال
قرعه‌کشی لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور دیروز با حضور مسئولان سازمان لیگ برگزار شد.
مراسم قرعه‌کشی لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور عصر دیروز با حضور محمدرضا کشوری‌فرد دبیر سازمان لیگ، حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ، امیرحسین روشنک مسئول لیگ برتر، امیرحسین فراهانی مسئول لیگ یک، زهره هراتیان مدیر ایفمارک و نمایندگان حاضر در این رقابت‌ها در سالن همایش‌های مرکز ملی فوتبال ایران برگزار شد. 
براساس این قرعه کشی، برنامه هفته اول به شرح زیر است:
*پارس جنوبی جم.......................................................................... فجرسپاسی شیراز
*مس کرمان.............................................................................................. مس سونگون
*نفت و گاز گچساران........................................................................ شهرداری نوشهر
*شهر راز شیراز............................................................................................... کویر مقوا
*داماش گیلانیان.................................................................................... نیروی زمینی
*آریو اسلامشهر..................................................................... پالایش نفت بندرعباس 
*نفت مسجدسلیمان............................................................................ مس شهر بابک
*پیکان تهران...................................................................................... شهرداری آستارا
*سایپا.................................................................................................صنعت نفت آبادان