کد خبر: ۲۹۳۸۶
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹

نشست سه‌جانبه امان برای نجات رژیم صهیونیستی از انتفاضه سوم

وزیر خارجه آمریکا، پادشاه اردن و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با هدف نجات اسرائیل از انتفاضه سوم نشست سه‌جانبه‌ای را در امان پایتخت اردن برگزار کردند.

سرویس خارجی-

نشست سه‌جانبه جان کری، ملک عبدالله دوم و بنیامین نتانیاهو پنجشنبه شب در شهر امان درباره ناآرامی‌های قدس اشغالی برگزار شد.
این نشست با هدف «آرام کردن اوضاع متشنج قدس» اشغالی برگزار شد. در این باره منابع آگاه اعلام کردند محور گفت‌وگوها تلاش برای آرام کردن اوضاع و نجات رژیم صهیونیستی از وقوع انتفاضه سوم است که به گفته منابع فلسطینی انتفاضه مسلحانه خواهد بود.
پیش از این دیدار سه‌جانبه، پادشاه اردن و جان کری وزیر خارجه آمریکا نشستی دوجانبه داشتند و در این دیدار پادشاه اردن خواستار از سرگیری مذاکرات به اصطلاح سازش میان فلسطین و رژیم صهیونیستی شده بود.
ملک عبدالله دوم همچنین در این دیدار تاکید کرد: «هیچ جایگزینی برای تاسیس دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس اشغالی وجود ندارد.»
جان کری وزیر خارجه آمریکا اما پیش از نشست سه‌جانبه با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در امان دیدار جداگانه‌ای داشت. در این دیدار درباره اقداماتی که «از افزایش تنش‌ها جلوگیری کند» بحث و گفت‌وگو شده است.
به اعتقاد کارشناسان، تکاپو برای نجات اسرائیل از تبعات انتفاضه مسلحانه در حالی صورت می‌گیرد که طی روزهای اخیر سراسر کرانه باختری و همچنین سرزمین‌های اشغالی به ویژه قدس اشغالی صحنه درگیری و تنش میان نظامیان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها است.
رژیم صهیونیستی با مسدود کردن درهای مسجدالاقصی بر روی نمازگزاران فلسطینی و حمله به فلسطینی‌ها در واقع جرقه انتفاضه‌ای را روشن کرد که مردم فلسطین منتظر آن بودند و می‌خواستند جلوی تعدیات و تجاوزات روزمره صهیونیست‌ها به این مکان مقدس را بگیرند.
رهبران فلسطینی با اعلام اینکه «سلاح در کرانه باختری به اندازه کافی نیست» از تغییر تاکتیک در انتفاضه سوم به شکل گسترش عملیات شهادت‌طلبانه خبر داده و در روزهای گذشته تعدادی از صهیونیست‌ها را با عملیات استشهادی به هلاکت رسانده‌اند.
همچنین سران گروه‌های فلسطینی اعلام کردند که جنایات متعدد صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و مردم فلسطین بی‌پاسخ نخواهد ماند و سرزمین‌های اشغالی منتظر شلیک مجدد موشک‌های مقاومت باشند.در چنین شرایطی رژیم صهیونیستی از ترس وقوع انتفاضه و ادامه درگیری‌ها بار دیگر دست به دامن آمریکا شد تا اوضاع منطقه را آرام کند.
از سوی دیگر مقامات تل‌آویو از نگرانی اوضاع پرتنش کرانه باختری به تمام فلسطینی‌ها با گروه‌های سنی متفاوت اجازه دادند که نمازجمعه را در مسجدالاقصی اقامه کنند.
رژیم صهیونیستی سال‌ها است که از ورود مردان کمتر از 50 سال به مسجدالاقصی برای شرکت در نماز جمعه ممانعت می‌کند.
اشک صهیونیست‌ها را
 در می‌آوریم
در همین رابطه سخنگوی گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد که دشمن صهیونیستی به زودی به دلیل ترور کردن فرماندهان مقاومت خواهد گریست.«ابوعبیده» گفت: «هیچ امنیتی برای دشمن صهیونیست باقی نمی‌ماند مگر اینکه حقوق ملت فلسطین رعایت شود.»این در حالی است که ژنرال بنی گانتس رئیس ارتش رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به نتانیاهو اعلام کرد که جنگ غزه به جنگ میان دستگاه امنیتی و ارتش بدل شده است.از محتوای دقیق نامه خبری در دست نیست ولی مقامات آگاه در این رژیم به روزنامه‌ هاآرتص گفتند که درگیری میان دستگاه امنیتی و ارتش این رژیم به شدت بالا گرفته است.