کد خبر: ۲۹۳۸۴
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۶

کوتاه اقتصادی


* صدور کارت‌های اعتباری جدید مبتنی بر عقد «قرض‌الحسنه» و شارژ مجدد آنها، در شبکه‌ بانکی کشور ممنوع است. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این بانک طی بخشنامه‌ای به شبکه بانکی خواستار پایبندی بانک‌ها به دستورالعمل کارت‌های اعتباری بر پایه عقد قرض‌الحسنه شد.
* رئیس کل بانک مرکزی از افزایش 40 درصدی تسهیلات بانک‌ها در شش ماه امسال خبر داد. ولی‌الله سیف در جریان بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات در پاسخ به این  پرسش که آیا عزمی از سوی بانک مرکزی برای افزایش منابع داخلی بانک‌ها وجود دارد گفت: طی شش ماهه نخست سال جاری نسبت به شش ماه سال قبل 40 درصد تسهیلات بانک‌ها افزایش داشته است. وی گفت: این جهت‌گیری دولت است و آثار تورمی آن نیز کنترل شده است.
*‌ عضو ناظر هیئت واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی از واگذاری‌های باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال تا یک ماه آینده خبر داد.سبحانی‌فر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات گفت: در چند ماه گذشته که بحث واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مطرح شد هم به لحاظ قیمت‌گذاری منابع و هم برند آنها در هیئت واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفت که مجددا برای بررسی بیشتر برگشت. وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات تا یک ماه آینده قیمت‌گذاری‌ها مجدد انجام و در هیئت واگذاری مطرح خواهد شد.
* رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور با بیان اینکه قیمت طلا در بازار جهانی بیش از این کاهش پیدا نمی‌کند و در حال حاضر در نقطه سر به سر است، گفت: جاذبه سرمایه‌گذاری در طلا کاهش پیدا کرده است. محمد کشتی‌آرای اظهار داشت: در چند سال اخیر چنین اتفاقاتی در بازار جهانی رخ داد که موجب کسب سودهای بادآورده برای عده زیادی شد و در اقتصاد جهانی هم دلالان و خریداران و فروشندگان بدون دردسر و کم‌هزینه سودهای سرشاری را به دست آوردند. وی با بیان اینکه عده‌ای از مردم منتظر هستند که ببینند آیا چنین سودهایی باز هم از راه طلا نصیب می‌شود یا نه؟‌گفت: باید به این افراد بگویم که طلا دیگر جاذبه خودش را برای سرمایه‌گذاری از دست داده است. البته خرید طلا همیشه خوب است، اما نگاه صرف سرمایه‌گذاری به این کار عاقلانه نیست.
* با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین با پیش‌شماره‌های 6600 الی 6609، 6615، 6619، 5580، 5581، 5589، 5569، 5557 الی 5559، 5560 الی 5563، 5515، 5516، 6510، 6511، 6514 الی 6517، 6519، 6559، 3961، 5662 و  5663 از امروز به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.