کد خبر: ۲۹۳۸۰۵
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
پیش‌بینی 9 طلا، 5 نقره و 13 برنز برای کاروان ایران در پارالمپیک پاریس

پولادگر: در 10 رشته و با ۶۵ ورزشکار در فرانسه حضور پیدا خواهیم کرد

 
 
 
سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: ما در ۱۰ رشته موفق به کسب سهمیه شدیم و با ۶۵ ورزشکار به فرانسه خواهیم رفت.
سید محمد پولادگر سرپرست کاروان ورزش ایران در بازی‌های پارالمپیک دیروز در نشست خبری که در محل کمیته برگزار شد در مورد آخرین وضعیت این کاروان برای اعزام به پاریس توضیح داد و اظهار داشت: در ابتدا موفقیت کاروان ایران در المپیک پاریس و ارتقاء جایگاه نسبت به دوره قبل را به همه مسئولان و ورزشکاران و مربیان تبریک می‌گویم. بعد از المپیک، بازی‌های پارالمپیک برگزار می‌شود و روز 7 شهریور مراسم افتتاحیه خواهد بود. البته برخی از مسابقات زودتر آغاز می‌شود. کاروان ایران هم روز دوم شهریور ماه به پاریس اعزام می‌شود.
وی افزود: ما در 10 رشته موفق به کسب سهمیه شدیم و در این رویداد حضور داریم. پارالمپیک پاریس با حضور 184 کشور و در 22 رشته برگزار خواهد شد. در پنج رشته بانوان حضور دارند و در مجموع 65 ورزشکار اعزام خواهند شد. این دوره از بازی‌ها طی 11 روز در 20 ورزشگاه و سالن برگزار می‌شود و 4400 ورزشکار در آن شرکت می‌کنند. همه کاروان در همان روز دوم اعزام می‌شوند، به دلیل اینکه هم در رژه افتتاحیه حضور خوبی داشته باشیم. البته آنهائی که مسابقاتشان تمام می‌شود، در یک مرحله برمی‌گردند.
کاروان فرزندان ایران با شعار ایمان، ایثار و افتخار
پولادگر تصریح کرد: نام کاروان فرزندان ایران و شعار کاروان نیز ایمان، ایثار و افتخار است. ما در ایام حضور در پاریس، اربعین، وفات پیامبر و شهادت امام حسن و امام رضا علیه‌السلام را داریم. بر همین اساس نیز نام و شعار کاروان را طبق آن انتخاب کردیم.
پولادگر تاکید کرد: سرپرست معنوی کاروان نیز خانم آرمیتا رضایی‌نژاد دختر شهید رضایی‌نژاد دانشمند هسته‌ای ایران است. کمیته پارالمپیک همیشه پایبند این سنت حسنه است که از میان خانواده شهدا، یک نفر به عنوان سرپرست معنوی معرفی می‌شود.
وی تصریح کرد: میانگین سنی ورزشکاران اعزامی به پاریس 33 سال است و امیدواریم در دوره بعدی به مراتب پایین‌تر بیاید. درباره بودجه تخصیص یافته باید بگویم که وضعیت سوزناک است و تاکنون تنها 33 درصد پرداخت شده، اما قول داده‌اند تا هفته آینده به 96 درصد برسد. وی گفت: درباره پاداش دولت و وزارت ورزش، در ادوار گذشته یکسان‌سازی برای المپیک و پارالمپیک شده بود. آیت‌الله رئیسی هم تاکید کرده بود که پاداش‌ها یکسان باشد.
سفر اعضای کاروان به مشهد 
سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک 2024 پاریس درباره مراسم بدرقه برای ورزشکاران گفت: ما طی روزهای آینده چنین مراسمی خواهیم داشت. ضمن اینکه همه اعضای کاروان هفته آینده به سفر مشهد مقدس اعزام می‌شوند و برنامه ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شده است.
وی درباره پیش‌بینی از عملکرد کاروان اظهار داشت: چند نفر از طلایی‌های دوره قبل حضور ندارند، اما خیلی امیدواریم که در این دوره به موفقیت‌های خوبی برسیم. ما ورزشکاران را نیز به سه دسته تقسیم کرده‌ایم که شانس مدال‌آوری طلا، نقره و برنز را دارند.
سعید سلگی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک نیز در این باره عنوان کرد: ما با توجه به سیاست‌ها در کمیته، روند عملکرد ورزشکاران خودمان و حریفان را طی دوره 4 ساله بررسی کرده‌ایم و یک پیش‌بینی را در نظر گرفته‌ایم. ما 6 نفر از طلایی‌های دوره قبل را در اختیار نداریم که نصف دوره قبل در توکیو می‌شود. پیش‌بینی ما 9 طلای قطعی است. همچنین 7 ورزشکار نقره‌ای نزدیک به طلا را داریم که امیدواریم قهرمان شوند. ضمناً 5 نقره و 13 برنز را پیش‌بینی کرده‌ایم. امیدواریم اتفاقات ورزشی به نحوی رقم بخورد که به نفع ورزش ایران باشد.
پولادگر در ادامه نشست خبری گفت: بازی‌های پارالمپیک همواره بهتر از المپیک برگزار می‌شوند، چون نقایص به واسطه برگزاری المپیک، برای پارالمپیک کمتر می‌شود و همچنین تعداد ورزشکاران نیز در پارالمپیک نسبت به المپیک کمتر است.
پولادگر درباره اتفاقات در حوزه فنی که باعث از دست رفتن مدال در مسابقات جهانی و رویدادهای قبلی شده بود، گفت: برای اردوهای پارالمپیک نهایت تلاش را کرده‌ایم که آن اتفاقات قبلی رخ ندهد و ان‌شاءالله آن مسائل را دیگر نخواهیم داشت.
اخذ تعهدنامه از کادرفنی و سرپرستان تیم‌ها
همچنین سلگی در همین باره گفت: کمیته پارالمپیک پس از هر رویدادی جلسات آسیب‌شناسی برگزار می‌کند تا فرصت‌ها و تهدیدها بررسی شوند.کمتر از یک‌سال از بازی‌های پارآسیایی می‌گذرد و نباید بعضی از ضعف‌ها تکرار شود. ما همان‌طور که پس از بررسی ضعف‌ها تنبیهاتی در نظر گرفتیم و از پاداش‌ها کسر کردیم این روال را هم برای بازی‌های پارالمپیک ادامه خواهیم داد تا مشکلاتی که در مسابقات پارادوومیدانی و پاراوزنه‌برداری رخ داد تکرار نشود. برای ما خیلی مهم است که نقاط ضعف تکرار نشود، بر همان اساس تمهیداتی در نظر گرفته شده است. کلاس‌های آموزشی زیادی برای ورزشکاران و مربیان داشتیم و مسائل مختلفی از جمله دوپینگ را گفتیم. ما جلساتی را با سرپرستان و کادر فنی داشتیم و از تک تک اعضای کادر فنی تعهدنامه گرفتیم که آن اتفاقات قبلی رخ ندهد. همچنین درخصوص دوپینگ هم ضمانت نامه اخذ شده است. ما هفته قبل یک رکوردگیری رسمی هم از امان‌الله پاپی و حامد امیری داشتیم تا دچار مشکلات قبلی که در مسابقات جهانی با آن مواجه شدند، نشوند و مدال‌آوری آنان در عرصه‌های بین‌المللی ادامه پیدا کند.