کد خبر: ۲۹۳۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰

2400 هکتار از اراضی استان تهران به ارزش ۷۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال بازگشت

 
 
رئیس کل دادگستری استان تهران از اعاده بیش از دو هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی تصرف‌شده به وضع سابق با ارزش تقریبی ۷۲هزار میلیارد تومان با ورود دستگاه قضا در ۱۶ شهرستان استان تهران خبر داد. 
به گزارش خبرگزاری میزان، علی القاصی با اشاره به اهمیت موضوع صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی گفت: دستگاه‌های متولی در صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی مسئول هستند و باید در مقابل نسل‌های آینده پاسخگو باشند؛ چرا که این منابع صرفاً متعلق به ما نیست بلکه به آیندگان نیز تعلق دارد.
القاصی درخصوص عملکرد شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران در تیرماه سال جاری عنوان کرد: با اقدامات صورت‌گرفته و مساعدت دستگاه قضا مجموعاً طی تیرماه سال جاری در ۱۶ شهرستان استان تهران بیش از دو هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی به ارزش تقریبی ۷۲هزار میلیارد تومان به وضع سابق اعاده شد.
وی با تاکید بر ضرورت اهتمام بیش از پیش دستگاه‌های متولی در صیانت از کاربری اراضی ملی و منابع طبیعی افزود: قانون‌گذار در تمامی موارد وظایف و تکالیف دستگاه‌ها را در حوزه حفاظت از حقوق بیت‌المال روشن کرده و همه پیش‌بینی‌ها و تمهیدات لازم در این خصوص توسط قانونگذار صورت گرفته و وظایف تمامی دستگاه‌ها به خصوص دستگاه‌هایی که متولی صیانت از اراضی ملی، منابع طبیعی و حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات هستند، روشن شده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران اتخاذ تدابیر «پیشگیرانه» از سوی متولیان صیانت از کاربری اراضی را مقدم بر برخورد‌های قضائی دانست و گفت: اگر در بدو امر از وقوع یک ساخت‌وساز غیرمجاز جلوگیری شود، قطعاً هزینه‌های کمتری متوجه اشخاص، دستگاه‌های مسئول و جامعه خواهد شد.