کد خبر: ۲۹۳۱۹۴
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱

حاجی عراقی در مکه شهادت هنیه را تسلیت گفت دستگیر شد!

 
 
عمره‌گزار عراقی پس از این که اعلام کرد ثواب عمره خود را به روح شهید هنیه تقدیم می‌کند و شهادتش را تسلیت می‌گوید، توسط نیروهای امنیتی سعودی بازداشت شد.
در حالی که همه امت اسلامی عزادار شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس هستند پایگاه خبری عربی ۲۱ در گزارشی نوشته است عربستان سعودی یک عمره‌گزار عراقی از شهر موصل را به اتهام تقدیم ثواب حج عمره خود به روح شهید اسماعیل هنیه بازداشت کرده است! بر اساس این گزارش، «سلمان داود السبعاوی» استاد دانشگاه در شهر موصل است که با انتشار یک تصویر از خود ثواب عمره خود را به روح شهید اسماعیل هنیه تقدیم کرده است.  به گزارش مهر به نقل از پایگاه عربی 21 سعودی‌ها علت بازداشت این عمره‌گزار عراقی را جلوگیری از فعالیت‌های سیاسی در مراسم حج عنوان کره است.
 گفتنی است گرچه بسیاری از مردم دنیا و حتی کشورهای اروپایی در سال جاری با برپایی تظاهرات و روش‌های مختلف دیگر، نسبت به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض می‌کنند، کنگره عظیم حج تمتع امسال نیز با کارشکنی‌های و مشت آهنین مقامات امنیتی عربستان سعودی، بدون محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه برگزار شد. توجیه عربستان برای ممنوعیت سر دادن شعارهای حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی صهیونیست‌ها در آن، ممنوعیت سر دادن شعارهای سیاسی است، اما به نظر می‌رسد روابط پشت پرده سعودی‌ها با رژیم صهیونیستی نقش اساسی در این عرصه ایفا می‌کند.