کد خبر: ۲۹۳۱۲
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۷
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

دانش آشتیانی به طور قطع رأی نمی‌آورد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان فعال در فتنه می‌خواهند در جریان سهم‌خواهی‌ها از دولت هر طور که شده دانشگاه را از آن خود کنند، گفت: مطمئنا دانش آشتیانی رای نمی‌آورد.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد با ابراز نارضایتی از انتخاب دانش آشتیانی به عنوان گزینه جدید وزارت علوم اظهار کرد: معرفی دانش‌ آشتیانی از سوی دولت در مقام وزیر علوم با اهداف متعددی صورت گرفته که در راس آن سهم‌گیری اصلاح‌طلبان فعال در فتنه 88 در مسند وزارت علوم است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئله دیگر این است که جریان اصلاح‌طلب به ويژه فعالان در فتنه در تلاش هستند که به گونه‌ای در کنار ناکارآمدی‌های دولت، نوک پیکان تهاجم را به سمت مجلس با رای نیاوردن گزینه‌های متعدد این وزارتخانه، بگیرند و سناریوی «مجلس، عامل ناکارآمدی و دست نیافتن دولت به موفقیت است» را طراحی کرده تا مدعی شوند این بی‌نتیجه‌گی‌ها و ناکارآمدی‌ها ریشه در مشارکت نداشتن مجلس دارد.
پژمانفر تصریح کرد: مسئله مهم این بوده که رئیس‌جمهور با معرفی چنین گزینه‌هایی برای وزارت علوم نشان می‌دهد که در عمل به شعار اعتدال پایبند نیست و انگار می‌خواهد در جریان سهم‌خواهی‌ها از دولت هر طور که شده دانشگاه را با عنوان سهم اصلاح‌طلبان فعال در فتنه به آنان بدهد.
وی خاطرنشان کرد: مطمئنا و با صراحت می‌گویم دانش آشتیانی رای نمی‌آورد و تاکید مجلس به دولت این بوده که از تمرکز بر اصلاح‌طلبان فعال در فتنه 88 که به مردم پشت کرده و جریانی برانداز و فتنه بودند پرهیز و آنان را از چرخه تصمیم‌گیری‌های خود دور کند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس وظیفه خودش را انجام می‌دهد و اجازه هیچ اقدام خلاف قانون را به کسی نداده و اگر دولت همین روند را ادامه دهد شکست و دست نیافتن به موفقیتش با شدت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.