کد خبر: ۲۹۲۶۲۷
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰

خدمت‌رسانی در واپسین روزهای دولت شهید رئیسی خط دوم راه‌آهن اهواز- اندیمشک تکمیل شد

 

وزیر راه و شهرسازی، تکمیل خط دوم راه‌آهن اهواز- اندیمشک را گامی مهم در راستای پروژه ملی «ایران راه» برشمرد که مورد تاکید رئیس‌جمهور شهید نیز بود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی، «مهرداد بذرپاش» در فضای مجازی نوشت: از اقدامات بسیار مهم در پروژه ملی ایران راه که البته مورد تاکید شهید جمهور نیز بود، دو خطه شدن محورهای موجود با هدف افزایش ظرفیت بار و مسافر بود.
وی افزود: بخش نهائی پروژه خط دوم راه‌آهن اهواز- اندیمشک در کریدور شمال- جنوب به ارزش روز با بیش از یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان افتتاح و تقدیم ملت بزرگ ایران به ویژه خوزستانی‌های عزیز شد.
روز شنبه، ششم مرداد بخش پایانی خط دوم ریلی راه‌آهن اهواز- اندیمشک با حضور مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و حضور برخط سرپرست ریاست جمهوری در اهواز به بهره‌برداری رسید. این طرح شامل حد فاصل «بامدژ» به اهواز به طول ۴۰ کیلومتر است.
بخش نخست این طرح در سفر رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید. با بهره‌برداری کامل از خط دوم راه‌آهن اهواز به اندیمشک، میزان جابه‌جایی بار به ۲۰ میلیون تن و سرعت قطارهای مسافربری به ۱۴۰ کیلومتر در ساعت افزایش می‌یابد.
افزایش ظرفیت حمل بار، افزایش ظرفیت حمل مسافر، افزایش سرعت حرکت قطارها و افزایش ایمنی، صرفه‌جویی در مسیر سوخت و ایجاد ۸۰ فرصت شغلی از جمله مزایای بهره‌برداری از این طرح است.