حسینیپور:
۲۸۳ لایحه در طول سه سال دولت سیزدهم به مجلس ارائه شد
سرپرست معاونت پارلمانی رئیسجمهور گفت: در دولت دوازدهم در چهار سال ۲۲۰ فقره لایحه داشتیم و در سه سال گذشته
۲۸۳ فقره لایحه به مجلس شورای اسلامی ارائه شد.
سید محمود حسینیپور، سرپرست پارلمانی رئیسجمهور در آخرین جلسه هیئت دولت گزارشی از عملکرد معاونت متبوعش پرداخت و با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف دولت برای پیشرفت امور، تعامل با مجلس شورای اسلامی است، گفت: در طول این سه سال تعامل سازنده و کارشناسانه با مجلس در حوزه تقنین و نظارت با حفظ اصول حاکم بر استقلال قوا انجام شد.
وی افزود: در سه سال گذشته ۲۸۳ فقره لایحه را به مجلس ارائه کردهایم که در این ۳۴ ماه دولت توانست بسیاری از این لوایح را به نتیجه برساند.
سرپرست معاونت پارلمانی رئیسجمهور خاطرنشان کرد: از سوی دیگر شاهد حضور کمسابقه نمایندگان دولتی و دستگاههای اجرائی در نظرات کارشناسی در کمیسیونهای مجلس بودیم. در خصوص طرحها و لوایح از سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲،
دو هزار و ۲۴۲ مسئول دولتی در کمیسیونهای مجلس حضور پیدا کردند و توضیحات لازم را ارائه کردند. حسینیپور افزود: برگزاری نشستهای علمی در راستای ترویج و ارتقای دانش پارلمانی در دو بخش تقنین و نظارت هم با ۲۹ نشست انجام شد. وی اظهار کرد: همچنین شاهد برگزاری نشستهای تخصصی به منظور استفاده از ظرفیتهای علمی و کارشناسی صاحبنظران دستگاههای اجرائی پیرامون طرحها و لوایح بودیم که در این راستا ۲۵ نشست تشکیل شد.
سرپرست معاونت پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به حضور اعضای کابینه در مجلس، افزود: ۱۳۳ جلسه در طول این سه سال در راستای رسالت و ماموریتهای مرتبط با حضور اعضای کابینه در مجلس انجام شد. ۵۹۷ حضور در طول این سه سال از سوی وزرا و معاونین رئیسجمهور در کمیسیونهای مجلس انجام شد.
حسینیپور به تعامل بین قوا اشاره کرد و گفت: شکلگیری تعامل دوجانبه و انعقاد تفاهمنامه همکاری بین معاونت امور مجلس و مرکز پژوهشهای مجلس برای اولین بار این اتفاق افتاد. راهاندازی نظام جامع نظارت ارزیابی سالانه، ساختار و عملکرد شبکه پارلمانی دستگاههای اجرائی هم کار مهمی بود که صورت گرفت.
وی با بیان اینکه تامین نظر دولت در روند تصویب لوایح و طرحها، یک اقدام استثنایی بود اظهار کرد: تعامل سازنده و مؤثر در پاسخگویی دولت نسبت به اقناع نمایندگان شکل گرفت و از ۶ هزار سؤال ثبت شده، ۹۸.۵ درصد آن مختومه شد و فقط ۹ سؤال با عدم اقناع نمایندگان مواجه شد که در طول این مدت بیسابقه بود.