عضو هیئترئیسه شورای شهر:
بیمارستان شریعتی قبل از حریق اخطار ایمنی گرفته بود
شامگاه پنجشنبه بیمارستان شریعتی تهران دچار حریق شد که آتشنشانان به سرعت اقدام به مهار و اطفاء حریق کردند و خوشبختانه این حادثه خسارت جانی در پی نداشت.
به گزارش خبرگزاری میزان، جعفری، معاون بیمارستان شریعتی تهران در این باره گفت: در یکی از بخشهای ساختمان اداری بیمارستان شریعتی حریق اتفاق افتاد که با ورود آتشنشانی به سرعت حریق و دود ناشی از آن مهار شد. حریق به بخشهای درمانی و بالینی بیمارستان سرایت نکرده و بیماران، همراهان و نیروهای درمانی در سلامت کامل هستند.
در همین زمینه سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آتشسوزی بیمارستان شریعتی اظهار داشت: بر اساس اسامی ساختمانهای ناایمن شهر تهران که با پیگیریهای سازمان آتشنشانی و کمیته ایمنی از سوی قوه قضائیه منتشر و اعلام شد، ۸ بیمارستان شامل حضرت رسول اکرم، امام خمینی(ره)، لولاگر، طرفه، سینا، بوعلی، شهدای یافتآباد و فیاضبخش به عنوان ساختمان ناایمن معرفی شدند.
نجفی ادامه داد: برخی از بیمارستانها نیز دارای نواقص ایمنی بودند اما نام آنها در این فهرست نیست و اخطارهای ایمنی از سوی سازمان آتشنشانی دریافت کردند که بیمارستان گاندی که سال گذشته دچار آتشسوزی شد و همچنین بیمارستان شریعتی شامل این بیمارستانها هستند.
وی بیان داشت: با پیگیریهای کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران برخی از این ساختمانهای اعلام شده استانداردهای لازم را کسب کردند و ناایمنی آنها رفع شده است، اما تعداد زیادی از آنها هنوز ناایمن هستند و علاوهبر آن ساختمانهای زیادی در شهر تهران وجود دارد که اخطارهای مربوط به ایمنی را دریافت کردند اما مالک یا مالکان آنها هیچ توجهای به آن نمیکنند.
عضو هیئترئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه بیمارستانها و مراکز درمانی از جمله مکانهایی است که باید دارای ایمنی لازم باشند افزود: آنچه که در لیست اعلام شده دیده میشود بیمارستانهای دولتی بیش از بیمارستانهای خصوصی دارای مشکلات ایمنی میباشند علاوهبر این بیمارستانهای دولتی به دلیل هزینههای درمانی پایینتر نسبت به بیمارستانهای خصوصی مراجعهکننده بیشتری دارند لذا در صورت وقوع هرگونه حادثه احتمالی شهروندان ممکن است شهروندان بیشتری دچار سانحه شوند.
نجفی تاکید کرد: دولت و وزارت بهداشت باید نسبت به ایمنی این بیمارستانها توجه جدی داشته باشد. برخی از این بیمارستانها به دلیل قدمت بالای ساختمان برای بیماران نگرانکننده است. قوه قضائیه در اقدامی شایسته نسبت به اعلام اسامی این بیمارستانها گامی مثبت در راستای تعیین تکلیف آنها برداشت که این رویه باید با ورود جدی مدعیالعموم به رفع مشکلات ایمنی بیمارستانها، مراکز درمانی، پاساژها و سایر مکانهای پرتردد شهروندان که اخطارهای ایمنی دارند، داشته باشد. از شهروندان انتظار میرود ایمنی مکانهای پرتردد را به صورت جدی از مالکان و نهادهای مربوطه مطالبه کنند.