سخنگوی شهرداری:
ادعای پستفروشی در شهرداری تهران از اساس کذب است
سخنگوی شهرداری تهران در واکنش به شایعه پستفروشی در شهرداری تهران عنوان کرد: ادعای رشوه یا فروش پست از اساس کذب محض است.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران توضیحاتی درباره شایعه اخیر پست فروشی در شهرداری منتشر کرد. وی در این باره نوشت: «از لحظه انتشار شایعه عجیب خرید پست در شهرداری تهران، با وجود اطمینان از عدم صحت، با تاکید شهردار، به دلیل حساسیت ایشان بر مسئله فساد، صبر کردم تا ابعاد پرونده ادعائی با دقت بررسی و بعد دربارهاش اعلام خبر کنم. حالا پس از تحقیقات مقدماتی توسط دستگاههای نظارتی نکاتی را عرض میکنم:
١. ادعای رشوه یا فروش پست که در فیلم مذکور مطرح شده از اساس کذب محض است.
٢. فرد مدعی رشوه متاسفانه به دلیل تخلفات اداری قبلا از پست خود در منطقه با نظر شهردار منطقه برکنار شده و از نظر نهادهای ناظر داخل شهرداری صلاحیت تصدی پست مدیریتی نداشته است.
٣. فرد مورد اتهام هم بلافاصله پس از طرح این ادعا از تهمت زننده، شبهخبرنگار مدعی و رسانههای ناشر شکایت کرده است.
۴. همه همکارانم و البته عزیزان شورا بهویژه آقای امانی بهخوبی از حساسیت بالای دکتر زاکانی نسبت به برخورد تند و قاطع ایشان با هرگونه فساد منسوبین و منصوبان آگاهند.»
دادگستری: اگر ادعا فاقد سند بود
با مخلان امنیت روانی جامعه برخورد کنید
پیش از این هم، در پی طرح ادعاهایی در فضای مجازی مبنی بر اخذ رشوه در ازای اعطای پست در شهرداری، دادگستری کل استان تهران خطاب به دادسرای عمومی و انقلاب تهران دستور بررسی و صحتسنجی ادعاهای مطرح شده در این زمینه را صادر کرد. دادگستری کل استان تهران در همین زمینه تاکید داشت تمامی ابعاد موضوع مورد بررسی قرار گیرد و در صورت احراز هر گونه قصور و یا تقصیر با عوامل آن برخورد گردد. همچنین در راستای صیانت از امنیت روانی جامعه در صورتی که ادعاهای طرح شده در این زمینه فاقد سندیت و اعتبار تشخیص داده شد، با مخلان امنیت روانی جامعه به جد برخورد شود.
معاون شهردار:
یک متر فروش تراکم غیرقانونی در تهران نداریم
خبر دیگر اینکه، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه در دوره ششم مدیریت شهری، یک متر فروش تراکم غیرقانونی در تهران نداشته و نداریم، گفت: کمیسیون ماده پنج، مشکلات محلات مسئلهداری ازجمله نفرآباد، کن و اسلامآباد را حل کرده است.
حمیدرضا صارمی با اشاره به اظهارات یکی از اعضای شورای شهر تصریح کرد: اساسا وظیفه کمیسیون ماده پنج بررسی و تغییرات طرح تفصیلی و رسیدگی به آنهاست. به طور مثال محله نفرآباد حدود ۳۰ سال به محلهای مخروبه و ناکارآمد تبدیل شده بود که با مصوبات کمیسیون ماده پنج، به یک محله در شان آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تبدیل شده است و در حال حاضر گروههای فعال به این محل بازگشتهاند که اتفاقا برخی از اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران نیز از این پروژه بازدید کردهاند.
صارمی ادامه داد: کمیسیون ماده پنج در اسلامآباد هم طرحی را تهیه کرده است که جزئی از مفاخر طرحهای موضعی در تهران خواهد بود. همچنین کمیسیون ماده پنج قفل محله کن را توانست باز کند.
وی با بیان این که طی این مدت یک متر مربع فروش تراکم خلاف قانون در شهر تهران نداشتهایم، گفت: سرکار خانم سلیمانی عضو شورای شهر گفته کمیسیون ماده پنج به عنوان قلک شهرداری محسوب میشود، اگر ایشان مصادیقی دارند که برخلاف مقررات و ضوابط کاری انجام شده، اعلام کند تا به آن رسیدگی و کتبا پاسخ داده شود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران با استفاده از انضباط مالی و حقوق شهر توانسته درآمد خود را افزایش دهد، گفت: این نشان میدهد فرآیند صدور پروانه و کار در شهر سلامت طی شده است. علت افزایش درآمد شهرداری نیز مربوط به سلامت فرآیندهاست نه افزایش ساخت و ساز در شهر.
صارمی خاطرنشان کرد: چهار هزار و400 هکتار از حدود 70 هزار هکتار مساحت شهر تهران را بافت فرسوده تشکیل میدهد. سال گذشته چهار هزار و 400 پروانه ساختمانی در بافت فرسوده صادر شده است زیرا که یکی از موضوعات اولویتدار کمیسیون ماده پنج، توجه به بافت فرسوده است.