راهپیمایی قصاص قاتلان شهدا در چند شهر بحرین
مناطق مختلف بحرین باردیگر شاهد تظاهرات مردم این کشور علیه رژیم آلخلیفه بود و تظاهرکنندگان خواستار مجازات قاتلان شهدا شدند.
مناطق مختلف بحرین باردیگر شاهد تظاهرات مردم این کشور علیه رژیم آلخلیفه بود و تظاهرکنندگان خواستار مجازات قاتلان شهدا شدند.
به گزارش خبرگزاریها، مردم بحرین با برگزاری تظاهرات در مناطق مختلف این کشور بار دیگر بر سرنگونی رژیم آل خلیفه و ادامه راه انقلاب تاکید کردند.
در منطقه السنابس در غرب منامه تظاهرات گستردهای برگزار شد و تظاهرکنندگان خواستار سقوط آل خلیفه و پاکسازی کشور از باند مافیای اشغالگر (نظامیان آل سعود) شدند.
در منطقه الدراز نیز تظاهرکنندگان تظاهرات خود را با عنوان قصاص قاتلان شهدا برگزار کردند و خواستار محاکمه و مجازات قاتلان شدند.
مردم بحرین همچنین آمادگی خود را برای برگزاری تظاهرات گسترده در مراسم سالروز انقلاب 14 فوریه (25 بهمن) اعلام کردند.
این تظاهرات در شرایطی صورت گرفت که رژیم آل خلیفه به دنبال اقدامات کینهتوزانه خود علیه شیعیان بار دیگر با حمله به یکی از اماکن زیارتی اقدام به تخریب این مکان کرد.
نیروهای آل خلیفه یک مکان زیارتی در منطقه «عسکر» را تخریب کردند، رژیم آل خلیفه پیشتر نیز 38 مسجد متعلق به شیعیان بحرین را به کلی ویران و دهها مسجد دیگر را تخریب کرده بود.
جمعیت الوفاق بحرین با انتشار بیانیهای اعلام کرد، این اقدام رژیم آل خلیفه به منزله توهین به مقدسات مذهبی و نشاندهنده میزان نفرت رژیم آل خلیفه از شیعیان است.