کد خبر: ۲۸۹۹۰۳
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰

پخش مناظره‌های انتخاباتی به‌صورت زنده از رادیو(اخبار ادبی و هنری)

 

دبیر ستاد انتخابات معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران گفت: برنامه‌های مناظره‌های انتخاباتی نامزدها در سیما نیز به‌صورت زنده برروی آنتن شبکه‌های رادیویی«انتخاب» و «ایران» خواهد رفت. 
به گزارش خبرنگار کیهان، رضا کوچک زاده تهمتن دبیر ستاد انتخابات معاونت صدای رسانه ملی در نشست خبری گفت: بعد از شهادت
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی در حادثه تلخ سقوط بالگرد، براساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی ستاد انتخابات رادیو شکل گرفت و متناظر با آن دستورالعمل برنامه‌سازی رادیو آماده و دستور راه‌اندازی رادیو «انتخاب» صادر شد.
مدیر رادیو «انتخاب» با بیان اینکه از پنجم خرداد امسال شاهد راه‌اندازی رادیو «انتخاب» بودیم و این رادیو تا یک روز بعد از برگزاری‌ انتخابات (۹ تیر) ادامه خواهد داشت افزود: تجربه چند دوره برگزاری رادیو «انتخاب» ما را به سطح جدیدی از ارتباط‌گیری با مخاطب رسانده که شامل ارتباط مردم با مردم‌، مردم با مسئولین، مسئولین با مسئولین و مسئولین با مردم است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش کرده‌ایم در سطح مردم با مردم و مردم با مسئولین تصویری از آنچه که مردم از رئیس‌جمهورشان انتطار دارند طراحی کنیم.
کوچک زاده گفت: رسانه‌های معاند با به راه انداختن جنگ‌های ترکیبی‌، شناختی و... به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی هستند، ما تلاش کردیم‌ اهداف رسانه‌های معاند را خنثی کنیم و یکی از رهبردهای محوری رادیو «انتخاب» اميدآفرینی و ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه با هدف مشارکت پرشور انتخاباتی است. 
مدیر رادیو «گفت‌وگو» درخصوص ساختار برنامه‌ها برای پوشش انتخابات هم گفت: هفت عنوان برنامه کمربندی برای رادیو «انتخاب» تعریف کردیم که از ساعت ۳۰: ۶ صبح شروع شده و تا ۲۴ شب ادامه دارد، برخی از برنامه‌های این شبکه، گفت‌وگو محور بوده است و تلاش کرده‌ایم از ظرفیت‌های جذاب برنامه‌سازی در رادیو «انتخاب» استفاده کنیم. این برنامه‌های گفت‌وگو محور در پنج سرفصل کلان همچون فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و علم و فناوری است تا بتوانیم انتظارات نظام کارشناسی کشور و مردم را ازدولت آینده داشته باشیم.
دبیر ستاد انتخابات معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران همچنین اظهار داشت: برنامه‌های مناظره‌ای شبکه‌های سیما به‌صورت زنده و همزمان از رادیو «ایران» و رادیو «انتخاب» پخش خواهد شد.