کد خبر: ۲۸۹۵۱۷
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیدند

ماشین کشتار نتانیاهو، این بار در اردوگاه البریج به راه افتاد

 
 
 
سرویس خارجی-
صهیونیست‌ها همزمان با اعلام تمایل به آتش‌بس، به کشتار زنان و کودکان فلسطینی هم سرعت داده‌اند! آنها از عصر روز سه‌شنبه حملات وحشیانه‌ای را به اردوگاه «البریج» واقع در غزه آغاز کرده‌اند که طی آن دست‌کم 75 فلسطینی به شهادت رسیده است.
چند روزی است که بحث «آتش‌بس» در غزه دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است. نخستین بار اوایل هفته جاری بود که اعلام شد، بایدن طرحی را برای آتش‌بس و تبادل اُسرا به صهیونیست‌ها داده و این طرح از سوی طرفین جنگ، با استقبال مواجه شده است. اما این خبرها باعث توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در غزه نشده است. دیروز اعلام شد صهیونیست‌ها حملات وحشیانه‌ای را علیه ساکنان غزه -این بار- در اردوگاه «البریج» آغاز کرده‌اند که بر اثر آن تا لحظه تنظیم این گزارش، بالغ بر 75 فلسطینی به شهادت رسیده‌اند. تصاویری از جابه‌جایی کودکان غرق به خون از سوی مردم در این اردوگاه منتشر شده است. ده‌ها غیر نظامی نیز در این حملات مجروح شده‌اند که غالبا زن و کودکند. شبکه تلویزیونی الجزیره نیز به نقل از یک منبع پزشکی اعلام کرد صهیونیست‌ها علاوه‌بر بمباران اردوگاه «‌البریج»، اردوگاه‌های «المغازی» و «دیرالبلح» را هم بمباران کرده است. بیشتر شهدا و مجروحین از اردوگاه البریج است. بدین ترتیب تعداد شهدای غزه در طول این 8 ماه جنگ به عدد 36 هزار و 600 نفر رسید. از آنجایی که جنازه نزدیک به 7 هزار فلسطینی هنوز زیر آوارها مانده است، شمار واقعی شهدای غزه بیش از 40 هزار نفر برآورد می‌شود.
آمریکا دادگاه لاهه را تحریم می‌کند
امروز دنیا به این نتیجه مشترک رسیده است که، رژیم صهیونیستی بدون حمایت‌های آمریکا، نه توان چنین نسل‌کشی را در غزه داشت و نه جرات آن را و نه حتی امکان و تسلیحات لازمه این جنایت را. همین دیروز اعلام شد، آمریکا پس از بارها تهدید و ارعاب مقامات ارشد قضائی دادگاه لاهه، رژیم صهیونیستی را به نسل‌کشی و جنایت جنگی در غزه متهم کرده است، تحریم این دادگاه بین‌المللی را کلید زد! کنگره آمریکا لایحه‌ای با هدف تحریم دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) به دلیل پیگیری حکم بازداشت مقامات رژیم اسرائیل تصویب کرد! بر اساس این لایحه مقامات دادگاه بین‌المللی لاهه از ورود به خاک آمریکا منع شده‌اند.
آن طور که «رادیو فردا»، ارگان رسانه‌ای سیا نوشته است، «این لایحه با ۲۴۷ رای موافق در برابر ۱۵۵ رای مخالف به تصویب رسید در حالی ۴۲ نماینده دموکرات نیز با رای مثبت خود از آن حمایت کردند. همچنین هیچ یک از نمایندگان جمهوری‌خواه به آن رای منفی نداده و تنها دو نماینده جمهوری‌خواه به آن رای ممتنع دادند...این لایحه انتظار نمی‌رود که به قانون تبدیل شود، اما گویای ادامه حمایت‌ها از اسرائیل در کنگره آمریکا در بحبوحه انتقادات بین‌المللی از اسرائیل به خاطر عملیات نظامی آن در نوار غزه است.»
ادامه حمایت‌های جهانی از ملت مظلوم فلسطین
اما به رغم حمایت‌های بی‌اندازه آمریکا از جنایات این رژیم، مردم در سرتاسر جهان، به هر شکلی که بتوانند علیه این ظلم و جنایت موضع می‌گیرند. عده‌ای با تظاهرات و تحریم کالاها و دانشگاه‌های این رژیم، عده‌ای با حمل پرچم فلسطین و عده‌ای هم با... و این یعنی، رژیم صهیونیستی و آمریکا جنگ با افکار عمومی را باخته‌اند. در تازه‌ترین این موارد دیروز تصاویری از پارلمان فرانسه منتشر شد که نشان می‌داد، دست‌کم 50 نماینده این کشور لباس‌هایی به رنگ پرچم فلسطین پوشیده‌اند. این حمایت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که حداکثر مجازات برای «سباستین دیلوگو»، نماینده پارلمان فرانسه به‌خاطر حمل پرچم فلسطین در مجلس ملی اعمال شده است. دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های معتبر آمریکا نیز با وجود خطر تعلیق و اخراج و زندانی شدن، همچنان به اعتراض‌های خود به نسل‌کشی در غزه ادامه می‌دهند. همین‌طور ورزشکاران و به طور کلی سلبریتی‌ها در سراسر جهان که این امر باعث اخم رهبران سیاسی کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی شده است.
ترکیه هم پای کار آمد
هر چه جنایات رژیم صهیونیستی بیشتر می‌شود، حمایت‌ها از این رژیم منحوس -حتی از سوی نزدیک‌ترین متحدانش- سخت‌تر می‌شود. ترکیه از جمله کشورهایی است که تا همین چند هفته پیش تامین‌کننده بسیاری از نیازهای اقتصادی رژیم اسرائیل بود اما با افزایش جنایات این رژیم و به تَبَع آن افزایش اعتراض‌ها و فشارها به دولت ترکیه، این کشور نیز مجبور شد، روابط اقتصادی خود با صهیونیست‌ها را تقریبا به صفر برساند. در همین رابطه باشگاه خبرنگاران به نقل از بلومبرگ نوشت: «صادرات ترکیه به سرزمین‌های اشغالی ۹۹ درصد کاهش یافت.» بر اساس این گزارش، نشریه بلومبرگ با استناد به داده‌های اولیه انجمن صادرکنندگان اصلی ترکیه گزارش داده است که صادرات این کشور به سرزمین‌های اشغالی فلسطین در ماه می‌(اردیبهشت) در واکنش به عملیات ارتش اسرائیل در غزه به حالت تعلیق درآمده است.
60 تظاهرات همزمان ضد نتانیاهو 
نفرت از نتانیاهو و کابینه‌اش، به خارج از سرزمین‌های اشغالی محدود نیست. بسیاری از صهیونیست‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی نیز از این افراد نفرت دارند و عامل تمام بدبختی‌های این روزهایشان را کابینه او می‌دانند. این نفرت و اعتراض‌ها حتی به قبل از این جنگ باز می‌گردد و آنها به دلایل مختلف از جمله پرونده فساد نتانیاهو و همسرش و همین‌طور اعضای فوق افراطی کابینه‌اش، خواستار سرنگونی دولت نتانیاهو بودند. حالا هم که جنگ غزه آغاز شده و هزاران صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند، آنها خواستار نجات اُسرای خود هستند و معتقدند، نتانیاهو هیچ ارزشی برای جان آنها قائل نیست. آنها می‌گویند باید ضمن پذیرش آتش‌بس جان اسرا را نجات داد.
در همین رابطه دیروز چهارشنبه اعلام شد، تظاهرات‌های گسترده‌ای در سراسر اراضی اشغالی فلسطین با هدف فشار بر کابینه نتانیاهو برای دستیابی به توافق تبادل اسرا با حماس برگزار شده است. خبرگزاری فارس دیروز در این باره نوشت: «صهیونیست‌ها امروز در بیش از 60 نقطه در سراسر اراضی اشغالی فلسطین به‌ویژه در تل‌آویو، در اعتراض به اهمال کابینه بنیامین نتانیاهو در دستیابی به سند تبادل اسرا با حماس تظاهرات کردند...کانال تلگرامی یونیوز هم با انتشار تصاویری از تظاهرات‌های امروز، با اعلام این خبر نوشت که شماری از صهیونیست‌ها با بستن جاده در چهارراه کفار هروک در تل‌آویو خواستار تبادل اسرا با حماس شدند... تظاهرات مشابهی نیز در خیابان دیزنگوف، یکی از خیابان‌های اصلی تل‌آویو برگزار شد و معترضان خواستار توافق برای آزادی اسرای اسرائیلی شدند.»
لس آنجلسی‌ها علیه اسرائیل
شماری از حامیان مردم فلسطین در آمریکا نیز در اعتراض به سیاست‌های دولت بایدن در قبال غزه، بیرون ساختمان شهرداری لس‌آنجلس تجمع کرده و چادرهایی را به نشانه ابراز همدردی با مردم غزه برپا کردند. فارس به نقل از «میدل ایست مانیتور» نوشته است: «معترضان آمریکایی حامی حقوق مردم فلسطین، در شهر لس‌آنجلس، ایالت کالیفرنیا برای ابراز همبستگی با فلسطینی‌هایی که در برابر حمله ویرانگر هشت ماهه اسرائیل مقاومت کرده‌اند، خارج از ساختمان شهرداری این شهر تجمع کرده و شعار سر دادند... حامیان حقوق مردم فلسطین حدود 21 چادر در مقابل ساختمان شهرداری لس‌آنجلس برپا کرده و ده‌ها معترض نیز از مقامات محلی تقاضا کردند تا درخواست خروج کامل اسرائیل از غزه را مطرح کرده و به روابط با این رژیم از طریق واگذاری سرمایه‌گذاری‌ها در اراضی اشغالی، توقف آموزش نیروهای پلیس از سوی اسرائیل و خرید و استفاده از فناوری‌های اسرائیل پایان دهند... پس از گذشت زمانی چادرهای برپا شده از سوی نیروهای پلیس جمع‌آوری شد و هیچ مورد بازداشت و یا مجروحی هم در جریان این تجمع گزارش نشد.»
تلفات سنگین ارتش اسرائیل
صهیونیست‌ها هیچ گاه از انتشار آمار واقعی تلفات و خسارات خود، خوششان نیامده است. آنها دلایل خوبی هم برای سانسور دارند. نگرانی از «مهاجرت معکوس»، طی 70 سال عمر نحس این رژیم، با صهیونیست‌ها همراه بوده است. از طرف دیگر، عدم اعلام هیچ خبری از خسارات و تلفات هم، بیش از حد مضحک نشان می‌دهد لذا، انتشار قطره چکانی و سانسور شده آمارها، تبدیل به بهترین گزینه آنها شده است. حالا ارتش رژیم صهیونیستی دیروز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت اخیر، ۱۰ نظامی دیگر آن در نبردهای نوار غزه زخمی شده‌اند. این در حالی است که گروه‌های مقاومت فلسطین با انتشار ویدئوهایی از ضربات سنگین به نظامیان و جنگ‌افزارهای اسرائیل شمار تلفات را بسیار بیشتر از این تعداد می‌دانند.