کد خبر: ۲۸۸۹۰
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۶
حجت‌الاسلام طائب در بزرگداشت پدر موشکی ایران:

شهید تهرانی مقدم از عالم و آدم برای نابودی اسرائیل آتش درست کرد

مراسم شب خاطره به مناسبت سومین سالگرد شهادت شهید حسن تهرانی مقدم پدر موشکی ایران برگزار شد.

این مراسم با حضور سردارحسین نجات معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام حسین طائب، اسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی، خانواده شهید تهرانی‌مقدم، سردار شهسواری و دیگر دوستان و همرزمان این شهید جمعه شب در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین طائب گفت: او برای صاحب موشک شدن هدف را شناخته بود و به همین دلیل می‌رفت تا این موضوع را دنبال کند. همانطور که دیدیم روی سنگ مزارش نوشته است این جا مدفن کسی است که می‌خواست اسرائیل را نابود کند این جمله برگرفته از صحبت‌های خود حاج‌حسن بود که نشان می‌داد او هدفش را شناخته است. وی ادامه داد: همان طور که امام هم گفته بودند اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود. چون می‌دانستند رژیم غاصب صهیونیستی تهدید اعظمی برای ظهور امام زمان (عج) است بنابراین علم حاج‌حسن جهت‌دار بود و از عالم و آدم برای  اسرائیل آتش درست کرد.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین طائب در پایان این سخنرانی زیر یکی از عکس‌های شهید تهرانی‌‌مقدم به یادگار نوشت: شهید مبارک به زودی برکتت در شکست اسرائیل مشخص خواهد شد.
در این برنامه مادر شهیدان لشکریان که پسرانش از دوستان صمیمی شهید تهرانی‌مقدم بودند، به ذکر خاطره‌ای از شهید حاج‌حسن پرداخت. وی گفت: حاج‌حسن دائم از نابودی اسرائیل صحبت می‌کرد و می‌گفت من اجازه نمی‌دهم خون شهدا پایمال شود.
در ادامه این مراسم سردار شهسواری کنار یکی از عکس‌های شهید تهرانی مقدم نوشت: قسم به خون شهدا آرزوهای بزرگت را تحت رهبری امام خامنه‌ای محقق خواهیم کرد. این مراسم با نشان دادن تصاویر شهید تهرانی‌مقدم ادامه داشت و مادر ایشان گفت: از همه کسانی که در این مراسم به خاطر پسر من شرکت کرده‌اند تشکر می‌کنم و از خدا می‌خواهم عاقبت به خیر شوند و هر چه می‌خواهند خدا بهشان بدهد. همچنین در مراسم پاسداشت یاد شهید تهرانی‌مقدم خبر ساخت سریالی با موضوع زندگی‌نامه این شهید عزیز داده شد، که سید‌محمود رضوی تهیه‌کننده این سریال روی صحنه آمد و گفت: صدا و سیما تصمیم دارد حدود 15 سریال الف ویژه‌اش را مانند سریال مختار اختصاص دهد به مفاخر ایرانی چه در عرصه علمی چه در عرصه دفاع مقدس و غیره که قرار است ساخت سریال تهرانی‌مقدم نیز در همین گروه ساخته شود.
وی افزود: معصومه سپهری قرار است رمان آن را بنویسد و دکتر صناعیان سرپرست نویسندگان این سریال است.