معاون استاندار تهران خبر داد
حرمتشکنی ایام محرم توسط جمعی از اتباع خارجی در شهرری
معاون استاندار تهران از ورود قوه قضائیه به حواشی یک جشن در شهر ری و حرمتشکنی توسط برخی از اتباع افغانی در روزهای عزاداری اباعبداللهالحسین(ع) خبر داد.
هدایتالله جمالیپور در گفتوگو با فارس با اشاره به اعتراض گروهی از مردم شهرری به عدم رعایت شئونات ماه محرم در برگزاری جشنی توسط اتباع خارجی گفت: به محض دریافت اطلاعات مربوط به این جشن و اعتراض مردم عزادار منطقه، نسبت به این مراسم در محل حاضر شدیم و توانستیم در کنار نیروی انتظامی و بسیج و سعهصدر مردم، موضوع را مدیریت کنیم.
وی بدون اشاره به دستگیرشدگان این حادثه گفت: در این حادثه تعدادی از عوامل درگیری توسط نیروی انتظامی دستگیر و به بازداشتگاه منتقل شدند و بزودی تحویل قوه قضائیه خواهند شد.
جمالیپور با اشاره به سوءاستفاده برخی عوامل نادان و دشمنان اسلام و نظام که درصدد گسترش شایعات نادرست از این حادثه به منظور برهم زدن نظم جامعه هستند تاکید کرد: به عنوان رئیس شورای تامین شهرستان ری تمام شایعات رسانههای بیگانه و مطالبی را که در فضای مجازی در ارتباط با این موضوع منتشر و ترویج کردهاند، تکذیب میکنم.
معاون استاندار تهران ضمن تشکر از همه عزاداران و مردم ولایتمدار به واسطه این که اجازه دادند خادمان مردم و مسئولان موضوع را مدیریت کنند تاکید کرد: این اطمینان را میدهیم که این موضوع را به طور جدی از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری و اطلاعرسانی کنیم.
گفتنی است مراسم نامزدی یک تبعه افغانستان در شهرری و عدم رعایت شئونات همزمانی با ایام محرم، با اعتراض گروهی از مردم منطقه مواجه شد که با حضور مأموران نیروی انتظامی ماجرا فیصله یافت.
برای برپایی این مراسم که در سوله متروکهای واقع در منطقه پشت کارخانه سیمان شهرری در حال برگزاری بود، مجوزهای لازم از نهادهای مسئول اخذ نشده بود و همچنین عدم رعایت شئونات متناسب با ایام عزاداری محرم در آن موجب اعتراض ساکنان این منطقه گردید. به دنبال افزایش اعتراضات مردم به این مراسم و بالاگرفتن احتمال درگیری، مأموران نیروی انتظامی بلافاصله در محل حضور یافتند و ضمن اقناع مردم برای ترک محل، از ادامه مراسم مذکور جلوگیری به عمل آوردند.در این حال سید موسی هاشمی مدیر کل اتباع خارجی استانداری تهران با اشاره به دستگیری 62 تبعه افغانستان در این ماجرا از اخراج آنها از کشور در صورت احراز جرم خبر داد.